به گزارش «
جهانبین نیوز»، حیدریان مسئول ترویج شهرستان کیار در خصوص کشت زعفران و خواص این محصول بیان کرد: زعفران یکی از بهترین چاشنیهای غذایی در جهان هست که به خاطر مواد مؤثر موجود در آن خواص زیادی دارد.
وی گفت: زعفران علاوه بر آنکه بهعنوان یک طعمدهنده و رنگ دهنده طبیعی در مواد غذایی کاربرد دارد باعث تقویت حافظه تقویت سیستم ایمنی و تقویت قلب میشود، خواص ضدالتهابی دارد و ضد سرطان است و خواص آنتی اکسیدانی آن باعث کاهش استرس میشود.
حیدریان گفت: دمنوش زعفران میتواند باعث کاهش اشتها و به دنبال آن باعث کاهش وزن شود.
وی همچنین در پایان افزود: ارزش اقتصادی این گیاه باعث شده کشاورزان زیادی به کشت آن روی بیاورند و به رشد و تولید برسند.
انتهای پیام/1030ج