به گزارش جهانبین نیوز آمار کشته شدگان در حادثه منا در چهارمحال و بختیاری به ۶ تن افزایش یافت.عیدی محمد سورشجانی که در لیست حجاج مفقودی قرار داشت طبق اعلام سازمان حج و زیارت این استان جان باخته و به این ترتیب تعداد فوتیهای این فاجعه به ۶ تن افزایش یافت.در حال حاضر زائران مفقودی استان ۱۲ تن است و این افراد هنوز به کاروان خود مراجعه نکردهاند ...
مدیر کل تامین اجتماعی استان گفت: خدمات غیر حضوری از سوی سازمان تامین اجتماعی د ر راستای تحقق دولت الکترونیک می باشد و این استان پیشرو در ارائه خدمات غیرحضوری به مخاطبان خود توانسته است جایگاه قابل قبولی در کشور پیدا کند.
درآستانه اولين کنگره ملي سرداران و ۲۴۰۰ شهيد استان چهارمحال و بختياري رزمايش اليبيتالمقدس با حضور گردانهاي بيتالمقدس و امام حسين (ع) و کوثر در کانون گردشگري گرداب بن برگزار شد.
کارشناس مسائل سياسي با بيان اينکه حکومت آل سعود همانند حکومت يزيديان است گفت: فاجعه منا نشان از اوج جنايت يزيديان است که ديگر لياقت اداره حج و نگهداري و حفاظت از حرم امن الهي را ندارند و مسلمانان نبايد نسبت به اين فاجعه برزگ کوتاه بيايند.
مسئول بازرگاني اداره كل حمل و نقل و پايانههاي استان گفت: اداره كل حمل و نقل و پايانههاي با همكاري اداره كل راه و شهرسازي این استان نسبت به جمعآوري اين تابلوها به منظور امنیت مسافران برنامهريزي كرده است.
مديرعامل شركت شهركهاي صنعتي چهارمحال و بختياري گفت: صندوق ضمانت سرمايهگذاري صنايع كوچك كه از جمله صندوقهاي توسعهاي بخش توليد بوده با هدف تسهيل سرمايهگذاري از طريق صدور ضمانتنامه اعتباري ايجاد شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در برگزاری انتخابات باید حب و بغض های شخصی را کنار گذاشت و از همه امکانات برای تامین امنیت انتخابات و برگزاری سالم و باشکوه آن بهره گرفت.
فرمانده سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) استان گفت:جمع آوری 500 هزار سند از شهدای چهارمحال و بختیاری کاری بسیار ارزشمند و بزرگی در راستای این رویداد فرهنگی است.
کارشناس مسائل فرهنگي با بيان اين که در فاجعه منا تعمدي در کار بوده است، تصريح کرد: اين حادثه خبر از تراژدي و تئوري ميدهد که غربي ها نتوانستند عليه ايران انجام دهند و در ايام حج بهترين فرصت را يافتند تا ايران هراسي را به نمايش مردم دنيا بگذارند.
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: سکوت جوامع اسلامی در برابر ضایعاتی که در سالهای متعدد در طول حکومت خاندان آلسعود رخ داده باعث حیرت و تعجب انسان است.
فرماندار شهرستان سامان گفت:مهمترين جاذبه شهرستان و سرآمد همه امتيازهاي گردشگري وجود زايندهرود است كه توانسته با به وجود آوردن فرصتها، به عنوان قطب گردشگري استان مطرح شود.