به گزارش
جهانبین نیوز؛ محمدصادق حسنی مدیر زیست بوم و کسب و کار صندوق کارآفرینی امید کشور پیش از ظهر امروز در رویداد هماندیشی نوفن اظهار کرد: بیش از ۳۰ سال از فعالیت این صندوق تحت عناوین مختلف میگذرد و مجموعهای از اقدامات را در این سه دهه در راستای اشتغالزایی انجام داده است.
وی تصریح کرد: در دهه ۷۰ مباحث خوداشتغالی، در دهه ۸۰ بنگاههای زودبازده و در دهه ۹۰ مباحث کارآفرینی مورد توجه قرار گرفت.
حسنی یادآور شد: در دهه ۹۰ بعد از تصویب قانون حمایت از مشاغل روستایی و عشایری تمرکز به این سمت رفت که علاوهبر تامین مالی مباحث توسعهای نیز در نظر گرفته شود.
مدیر زیست بوم و کسب و کار صندوق کارآفرینی امید کشور افزود: در ۱۰ سال گذشته طبق آمار بانک مرکزی از مجموع تسهیلات اشتغال، این صندوق ۱۶ صدم درصد را به خود اختصاص داده است و تلاش داریم به دو دهم درصد در سال ۱۴۰۲ برسد.
وی یادآور شد: طبق آمار بانک مرکزی و مرکز آمار در این مدت صندوق کارآفرین در کشور، ۱۹ درصد حمایت از مشاغل را داشته و با آغاز کار دولت سیزدهم بحث پیشرفت و عدالت برای صندوق مطرح شد.
حسنی خاطرنشان کرد: آنچه اهمیت دارد تمرکز بر اشتغال روستا میباشد و دستیابی به روستای نوفن از مهمترین اهداف صندوق کارآفرینی امید است.
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با پارکهای علم و فناوری، دانشگاهها، مراکز تحقیقات و... در جهت استفاده از ظرفیت آنها اضافه کرد: سال گذشته در ۱۱ استان همایش برگزار شد و در ۶ ماهه نخست امسال باید در ۲۰ استان برگزار شود.
حسنی مدیر زیست بوم و کسب و کار صندوق کارآفرینی امید کشور افزود: مجموع تسهیلاتی که در چهارمحال و بختیاری ارائه شده است در بحث پوشاک ۲۱ درصد، پرورش دام ۸/۲ درصد، صنایع تبدیلی ۰/۷ درصد، شیلات ۰/۵ درصد، خدمات کشاورزی ۰/۲ درصد و... است و این آمار با توجه به ظرفیت این استان پایین است.
حسنی گفت: باید برای امسال برنامهریزیها صورت بگیرد و با راهاندازی یک کارگروه با محوریت معاونت اقتصادی استانداری و دبیری پارک علم و فناوری تشکیل شود.
انتهای پیام/۱۰۲۶ج