۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۳
کد مطلب : ۱۱۶۵۱
هفته وحدت

براندازی کفر جهانی، در سایه وحدت آسمانی

انحلال کفر جهانی و فروپاشی استکبار جهانی منتظر در سایه وحدت آسمانی نشسته تا امتی دست در دست یکدیگر نهند و به سمت استقرار عدالت الهی تغییر مسیر دهند.
براندازی کفر جهانی،  در سایه وحدت آسمانی

انحلال کفر جهانی و فروپاشی استکبار جهانی منتظر در سایه وحدت آسمانی نشسته تا امتی دست در دست یکدیگر نهند و به سمت استقرار عدالت الهی تغییر مسیر دهند.

پس از ماه‌های محرم و صفر که شیعه و سنی برای امام حسین(ع) و یارانش عزاداری کرده و در سوگ آن نشسته‌اند با آمدن ماه ربیع الاول عیدی خود را گرفته چرا که این ماه سالروز میلاد گهرافشان پیامبر اعظم حضرت محمد بن عبدالله(ص) اشرف و خاتم الانبیاء است و  بزرگترین و نشاط بخش ترین خبری است که عالم بشریت از ابتدای خلقت تا انتهای هستی متاثر از آن بوده و همانند ریسمان هدایت الهی، ضامن اتصال بشر به خالق هستی است!

آری، محمد(ص) با آمدنش اراده الهی برای مبارزه بی زوال با جاهلیت و شرک و ظلم و تباهی بود به گونه‌ای که جهان را در احاطه کامل خویش گرفت و سعادت نهایی انسان را جلوه داد.

کسی که با آمدنش امید را به زندگی انسان‌هایی ساطع کرد که در ظلمت به سر می‌بردند و انسان ناسوتی را لاهوتی کرد و با حرکتش جهان از ظلمات جهل و فساد و ظلم به سوی نور ایمان و عدالت آغاز گرداند، او از بدو تولد تا روز قیامت، تجلی خیر و برکت و عنایت بوده و هست.

چه خوب می‌دانست امام راحل که میلاد پیامبر(ص) را مبنای یکپارچگی مسلمانان جهان اعم از شیعه و سنی قرار داد تا به یاد داشتیم که محمد(ص) برای چه آمد و چه کرد در این دنیا به گونه‌ای که محصول نگرش آسمانی به میلاد آخرین رسول الهی(ص) که بزرگترین آرزویش تاسیس امت واحده و تعجیل در ظهور آقا امام زمان(عج) و تشکیل حکومت جهانی اسلام بوده را حفظ کنیم به همین خاطر هفته‌ای را به نام هفته وحدت بنا نهاد تا فرهنگ اتحاد و همدلی در قالب این مناسبت همیشه فرخنده گرامی داشته شود و زمینه‌های نهادینه شدن آن تقویت گردد!

وحدتی که در آن میثاق‌ها تحکیم شود، پبمان‌ها استوارتر ‌گردد، خون‌ها در هم جوشد، دست‌ها و بازوها درهم قرار ‌گیرد، چهره‌ها بر یکدیگر لبخند پبروزی و صفا ‌زنند، قشرها چه شیعه و چه سنی همه با هم باشند و چتری از ایثار و فداکاری بر سر مردم سایه اندازد تا چشمه ساری از معرفت و شعور، در کام تشنه‌ خلق خدا شود.

کاش ما که این یادگارها را از این بزرگان پیش خود به امانت داریم امانتدار خوبی باشیم و بدانیم که باید کینه‌ها،کدورت‌ها، خودخواهی‌ها، گروه گرائی‌ها، تعصب‌ها، ملیت پرستی‌ها، فرقه بازی‌ها و تفرقه جوئی‌ها را از دل و جامعه خود بزدائیم و با درس آموزی از کلاس معلم بشریت، حضرت ختمی مرتبت (ص) شرک‌ها به توحید مبدل شود، نفاق‌ها به یکرنگی گراید و خصومت‌ها و دشمنی‌های چندین ساله، به «اخوت اسلامی» تبدیل شود، و راه از چاه باز شناخته گردد و مردم در سایه نبوتش، از ضلالت به هدایت، از ظلمت به نور و از تفرقه به وحدت برسند.

با نگاهی به عمر این سی و چند سالی که از نامگذاری هفته وحدت گذشته در می‌یابیم که بیداری امروز جهان اسلام در مصر و تونس و اردن و مراکش و یمن و بحرین و الجزایر و لیبی که مکمل مقاومت اسلامی دیروز فلسطین و لبنان و عراق و افغانستان و .... می باشد، ثمره و دستاورد همین یکپارچگی و احساس قدرت ناشی از وحدتی است که مسلمانان جهان هر ساله در هفته وحدت آن را مرور می‌کنند!

وحدتی که مولد انتفاضه و حماس فلسطین، مقاومت و حزب الله لبنان، بازگشت به هویت دینی در عراق، اسلامخواهی در افغانستان، و در حال حاضر نیز موجب بیداری و انقلاب جوئی مسلمانان در مصر و سایر بلاد اسلامی شده، محصول نگرش آسمانی به میلاد آخرین رسول الهی(ص) است که بزرگترین آرزوی او تاسیس امت واحده و تعجیل در ظهور آقا امام زمان(عج) و تشکیل حکومت جهانی اسلام بوده است.

امیدوارم با درک هر چه تمامتر مفاهیم مستتر وحدت اسلامی توسط مسلمانان، انحلال کفر جهانی و فروپاشی استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل هر چه زودتر اتفاق افتاده و مسلمانان به رهبری ولی امر مسلمین جهان، برای حاکمیت جهانی اسلام، اساسی ترین گامها را بردارند و روند موجود جهانی به سمت استقرار عدالت الهی تغییر مسیر داده و ما بتوانیم این امانتها را به دستان با کفایت صاحب اصلی آن بسپاریم.

مریم ایروانی
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۱۹:۱۰:۳۶

16 Nov 2024