۹ دی کوثریان را بر ابتریان به پیروزی رساند، ۹ دی دو راهی بهشت و جهنم بود روزی که ثمر خونهای ریخته شده به بار نشست و تاریخ ساز شد.
به گزارش جهان بین نیوز، نه دی روز اقتدار ملت ایران با استعانت از بصیرت ولایت بود روزی که پیشانی استکبار عرق شرم نمود، روزی در زمستان که جشن شکوفایی بلوغ فکری ملت ایران شد و درخت پر برکت انقلاب به شکوفه نشست.
نه دی ماه در حقیقت روز آمایش و آرامش سپاه اسلام در برابر دیدگان امام عصر(عج) بود تا ایران اسلامی همچون همیشه اعلام کند که برای ظهور در همه ثانیههای غریبانه تاریخ آماده است.
نه دی حماسه از جنس عاشورا داشت، حماسهای که این بار دشمنان در برابر اقتدار اسلام به زانو در آمدند و سربازان حماسه آفرین این روز از ششماه تا صد ساله بود، همه به یارای نظام خویش آمده بودند تا بیعت شکنان و نامروت پیشگان را با لبیک یا حسین خویش به قعر نابودی بکشانند، نه دی فریاد هل من ناصر بلندتر از همیشه به گوش رسید تا آن روز را خیر من الف شهر کند.
نه دی کوثریان را بر ابتریان به پیروزی رساند، نه دی دو راهی بهشت و جهنم بود روزی که ثمر خونهای ریخته شده به بار نشست و خود تاریخ ساز شد.
نه دی، روز ندای ولایت درون بر پذیرش قاطعیت و صلاحیت ولایت بود روز پشیمانی فریب خوردگان و انهدام فتنهگران.
هواداران جمهوری اسلامی ایران نهم دی ماه سال ۸۸ در واکنش به اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در تاسوعا و عاشورای آن را «هتک حرمت» دانستند و برای اعلام براعت خود از آنها و محکوم کردن حرکت شنیعشان تظاهرات کردند.
ابتدا مقرر بود که راهپمایی در روز سه شنبه ۸ دی برگزار شود. به این منظور خبر در پیش بودن این راهپیمایی از آخرین ساعات ۷ دی توسط خبرگزاریهای ایران مخابره شد. ولی این خبر در ساعات ابتدایی روز سه شنبه به فراخوان برای راهپیمایی در روز چهارشنبه تغییر کرد. به این ترتیب راهپیمایی در روز چهارشنبه ۹ دی ۱۳۸۸ در خیابان انقلاب تهران و در چند شهر دیگر برگزار شد.
به دلیل حرکت میلیونی مردم در این روز و بهت و حیرت رسانههای داخلی و خارجی از حرکت عظیم مردم ،نهم دی ماه از آن پس توسط شورای فرهنگ عمومی با عنوان حماسه ۹ دی ماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شد.
سخنرانی در این راهپیمایی را سید احمد علم الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری از شهر مشهد و امام جمعه آن شهر بر عهده داشت. وی طی یک سخنرانی در این مراسم، ولایت فقیه را حاصل قطره قطره خون کسانی دانست که با سینهی خشک جلوی گولهی داغ رفتند.
حماسه ۹ دی ماه از سوی مردم ولایت مدار ایران اسلامی زنگ خطری برای عوامل استکبار جهانی به حساب آمد چرا که در سال های اخیر دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران علاوه بر استفاده از جنگ سخت از جنگ نرم به عنوان حربهای که احتمال پیروزی در آن بیشتر است بهره میبردند.
همچنین اندیشههای استکبار رسانههای زیادی را به خدمت گرفتند تا با این شیوه به همسویی افکار عمومی دست یابند و دنیا را به سمت اندیشههای باطل و پوچ و اغلب دنیایی خود گرایش دهند.
در فتنه سال ۸۸ نیز این رسانهها با هجوم به سمت افکار مسلمانان به ویژه ایرانیان قصد برچیدن بنیان نظام اسلامی را داشتند، اما بصیرت، آنچه که امام خامنهای خود داراست و به ملت ایران نیز گوشزد میکند به یاری نظام اسلام آمد و توهمات رسانههای بیگانه را در هم شکست و افکار گمراه را یک دل و همدست ساخت.
اگر چه فتنه ۸۸ آب در آسیاب دشمنان میریخت و اتحاد و وحدت کلمه میان ایرانیان را خدشه دار میکرد اما توانست چهره واقعی دوستان و دشمنان نظام اسلامی را بشناساند، آنهایی که نتوانستند رأی کافی را برای حکومت به مردم به دست آوردند، اما داعیه حکومت داری داشتند و نظام را بی وجود خودشان نمیپذیرفتند.
افرادی در داخل با رسانههای بیگانه همکاری میکردند و آتش فتنه را شعله ور میساختند، اما نه دی فریاد رسای مردم برای اقتدا به ولایت و مولایشان برای نابودی فتنه گران بود، افرادی که ناآگاهی خویش را نقشه راه کردند و با پاره کردن تمثال مقدس حضرت امام خمینی(ره) و به سخره گرفتن روز عاشورا و عزاداران حضرت امام حسین(ع) هیزم آتش فتنه شدند ضربه محکمی از مشت اتحاد مردم در روز ۹ دی ماه خوردند.
اگرچه در این روز میلیونها نفر از مردم بصیر کشور حماسه پر شکوهی را خلق کردند و همه با سلیقههای مختلف برای حفظ ارشهای نظام اسلامی ایران روی صحنه آمدند و آتش فتنه دشمنان را با حضورشان خاموش کردند، اما آنچه مبرهن است این است که نباید اجازه داد گذشت زمان حماسه ۹ دی را فراموش کند بلکه باید خلق چنین حماسههای را تا همیشه تاریخ به ثبت رساند و آن را به جهانیان گوشزد کرد. مریم سرلک