ازقدیم الایام مردمان روزه دار در روز عید فطر، سنت های خاصی داشتند،یکی ازاین سنت هاکه در شهر وردنجان مرسوم است پخت آش جو است .
به گزارش خبرنگار جهانبین، طبق این رسم درسالهای گذشته مردم جو و قلم و استخوان گوساله را همانند پخت حلیم، در دیگ قرارمی دادند و زیر آتش گذاشته و این غذا تا صبح پخته می شد. امروزه این نوع غذای محلی باامکانات فعلی پخته می شود اما نه به خوشمزگی سالهای گذشته . آش جو، این غذای مقوی در بیشترنقاط استان در روز عید فطر و بعد از ادای نماز عید، به همراه بزرگان اقوام پخته و صرف می شد. مردم وردنجان با حلول ماه شوال، این سنت را از گذشته با خود به همراه داشته اند و به یمن 30 روز مهمانی خداوند در پخت این نوع آش شرکت کرده و با زمزمه نام خداوند و دعا برای خود و دیگران،پروردگار بزرگ را بابت توفیق بندگی و عبودیت در ماهی که گذشت، می کنند. وردنجان در 17 کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.