۰
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷
کد مطلب : ۷۹۳۳
سنت های دیرین مردم درعیدفطر

پخت آش جو در صبح عید فطر، سنت دیرینه وردنجانی ها

ازقدیم الایام مردمان روزه دار در روز عید فطر، سنت های خاصی داشتند،یکی ازاین سنت هاکه در شهر وردنجان مرسوم است پخت آش جو است .
پخت آش جو در صبح عید فطر، سنت دیرینه وردنجانی ها
به گزارش خبرنگار جهانبین، طبق این  رسم درسالهای گذشته مردم جو و قلم و استخوان گوساله را همانند پخت حلیم، در دیگ قرارمی دادند و  زیر آتش گذاشته و این غذا تا صبح پخته می شد.
امروزه این نوع غذای محلی باامکانات فعلی پخته می شود اما نه به خوشمزگی سالهای گذشته .
آش جو، این غذای مقوی در بیشترنقاط استان در روز عید فطر و بعد از ادای نماز عید، به همراه بزرگان اقوام پخته و صرف می شد.
مردم وردنجان با حلول ماه شوال، این سنت را از گذشته با خود به همراه داشته اند و به یمن 30 روز مهمانی خداوند در پخت این نوع آش شرکت کرده و با زمزمه نام خداوند و دعا برای خود و دیگران،پروردگار بزرگ را بابت توفیق بندگی و عبودیت در ماهی که گذشت، می کنند.
وردنجان در 17 کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۱۶:۵۵:۳۰

2 Jan 2020