ازقدیم الایام مردمان روزه دار در روز عید فطر، سنت های خاصی داشتند،یکی ازاین سنت هاکه در شهر وردنجان مرسوم است پخت آش جو است .
سنت های دیرین مردم درعیدفطر
پخت آش جو در صبح عید فطر، سنت دیرینه وردنجانی ها
17 مرداد 1392 ساعت 12:17
ازقدیم الایام مردمان روزه دار در روز عید فطر، سنت های خاصی داشتند،یکی ازاین سنت هاکه در شهر وردنجان مرسوم است پخت آش جو است .
به گزارش خبرنگار جهانبین، طبق این رسم درسالهای گذشته مردم جو و قلم و استخوان گوساله را همانند پخت حلیم، در دیگ قرارمی دادند و زیر آتش گذاشته و این غذا تا صبح پخته می شد.
امروزه این نوع غذای محلی باامکانات فعلی پخته می شود اما نه به خوشمزگی سالهای گذشته .
کد مطلب: 7933