ظهر امروز با حضور مقامات کشوری، استانی، نظامی و انتظامی آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری صبح امروز با حضور مقامات کشوری، استانی، نظامی و انتظامی در شهرکرد برگزار شد.
در این جلسه از زحمات حمیدرضا منتظری تقدیر به عمل آمد و یحیی رمضانی گهرویی به عنوان ریاست جدید سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری معرفی شد.
تدوین سند راهبردی پیشرفت و توسعه استان چهارمحال و بختیاری
حمیدرضا منتظری در ابتدای این آیین اظهار کرد: اگر کاری در چهارمحال و بختیاری صورت گرفته، نتیجه خرد جمعی، کار گروهی و اصول و اهداف سازمان برنامه و بودجه کشور بوده است.
وی افزود: تدوین سند راهبردی پیشرفت و توسعه استان چهارمحال و بختیاری یکی از اقدامات صورت گرفته در استان بوده است که به رئیس بعدی سازمان مدیریت و برنامهریزی استان واگذار میشود، این سند قابل انعطاف بوده و میتوان اصلاحات لازم را در آن انجام داد.
رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اقدامات بسیار خوبی طی سال گذشته در این استان صورت گرفت گواه آن آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران است.
منتظری عنوان کرد: کسب رتبه هشتم کشوری در رشد اعتبارات تملک داراییهایی چهارمحال و بختیاری، کسب رتبه برتر در جذب اعتبارات سفر رئیس جمهور شهید و... که همه این دستاوردها منجر به کاهش تورم از رتبه دو به ۲۶، کاهش شاخص فلاکت استان از رتبه یک به رتبه ۱۸ و.... شد.
وی خاطرنشان کرد: در شاخص تورم در چهارمحال و بختیاری رتبه استان از متناظر کشوری کمتر شده است.
رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در توزیع اعتبارات استانی تلاش شد تا از سلیقهگرایی پرهیز شود و این کار براساس سامانه هوشمند انجام گرفت، همچنین در توزیع اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای، شاخصها در شهرستانها دیده شد و اگرچه رقم کم بود اما ظرفیت شهرستانها دیده شد.
تقویت بانکهای عامل در استان مدنظر است
محمدکاظم منزوی نیز در ادامه اظهار کرد: کاهش نرخ تورم و بیکاری ازجمله سختترین اقداماتی بود که میشد در استان چهارمحال و بختیاری انجام داد چراکه این استان از گذشته درگیر برخی از چالشهای تورمی و اشتغال بوده و هست اما خوشبختانه با برنامهریزیهای صورت گرفته و اقدامات انجام شده این مسئله به خوبی به نتیجه رسید و شاهد کاهش رتبه استان در این خصوص هستیم.
وی افزود: آنچه که سازمان مدیریت و برنامهریزی باید از دیدگاه اقتصادی پیگیر آن باشد مباحث و مصوبات ذیل شورای برنامهریزی و توسعه استان چهارمحال و بختیاری است تا بتوان شاخصهای تورم، بیکاری و... در استان را کاهش و شاخصهای توسعهای را ارتقا دهیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تقویت بانکهای عامل در استان به هر طریقی، از هر شاخصی و براساس هر دستورالعمل قانونی مدنظر است.
منزوی عنوان کرد: ظرفیتهای بالقوه بسیاری در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد که نیاز است در شورای برنامهریزی و توسعه استان باید به آن توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: امید است با حضور و برنامههای ریاست جدید سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری شاهد تغییرات مثبت در اقتصاد استان، معیشت مردم و... باشیم.
باید به سمت برنامه محوری در کشور به پیش برویم
در ادامه امیدعلی پارسا نیز اظهار کرد: چند جمله در شعارهای انتخاباتی رئیس جمهور دولت چهاردهم مشهود و برجسته بود و آن حرکت امور براساس است تا با استفاده از طرحهای برنامهمحور بتوان امور کشور را به پیش ببریم.
وی افزود: انتخاب احسنت ارائه بهترین عملکرد را به دنبال دارد و به دنبال بهترین عملکرد نیز بهترین پاداش حاصل خواهد شد.
سرپرست امور برنامه و بودجه استانهای سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: کشوری که همه دستگاههای آن بهترین عملکرد را دارا هستند میتواند خوش بدرخشد و برنامهمحوری نتیجه قابل تحقق خواهد داشت.
پارسا عنوان کرد: برخورد برابر با عملکرد برابر انصاف است اما در غیر این صورت ظلم و ستم خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: امروزه شرایط در کشور اقتضا میکند که باید به سمت برنامه محوری پیش برویم، برنامهایی که از ابتدا براساس دستورالعملها طرحریزی شده است.
سرپرست امور برنامه و بودجه استانهای سازمان برنامه و بودجه کشور اضافه کرد: اعمال و برقراری توازنهای چهارگانه در دستورکار این سازمان قرار گرفته است که شامل توازن در پرداختهای پرسنلی دستگاههای اجرایی تابعه ملی و استانی، توزیع متوازن منابع کشور برای همه استانها، توسعه متوازن شهرستانهای که قرار است با سرعت بیشتری انجام شود و توازن بین پرداختهای بین دستگاهی است، پیشنویس این موارد آماده شده و قرار است در هیات دولت به تصویب برسد.
پارسا بیان کرد: کارشناس محوری باید در همه جای کشور حاکم شود و راهی جز این برای توسعه کشور وجود ندارد.
وی تاکید کرد: مردم داری بحث بسیار مهمی است که باید در چهارچوب سیاستهای کلی نظام و منویات مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست امور برنامه و بودجه استانهای سازمان برنامه و بودجه کشور تصریح کرد: ایجاد فضای عادلانه رقابتی غیر رانتی از ضروریات است تا هر فردی بتواند بهترین راندمان کاری خود را در فضای کاری داشته باشد.
پارسا یادآور شد: حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد وظایف و تکالیف برعهده سازمان برنامه و بودجه و سازمانهای تابعه آن در استانها است و ۷۰ تا ۷۵ درصد مابقی تکلیف ملی است که استانداران، نمایندگان مجلس، مدیران استانی و...باید پیگیر تحقق آن باشند.
از همه ظرفیتهای استان برای ارتقا شاخص توسعه استان استفاده میکنم
در انتهای این آیین تکریم و معارفه یحیی رمضانی اظهار کرد: هشتم آبانماه با عنوان روز برنامهریزی و آمار نامگذاری شده است که این روز را گرامی میداریم.
وی افزود: همچنین امروز آغاز رسمی اجرای سرشماری کشاورزی در کشور است، امر مهمی که نیاز بخش کشاورزی بوده چراکه لازمه حرکت در مسیر توسعه در هر کشوری دسترسی به آمار دقیق است و آمار صحیح از ارکان مدیریت محسوب میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری افزود: در آستانه اجرای سرشماری عمومی کشاورزی نیازمند همکاری همه دستگاهها در استان به جهت اجرای هر چه بهتر این رویداد مهم هستیم.
رمضانی ادامه داد: رئیس جمهور در اولین حضور در سازمان برنامه و بودجه کشور بر اهمیت کار این سازمان تاکید کرد و آن را مغز متفکر نظام اجرایی کشور دانست که در صورت کارآمدی میتواند گرهگشا و در صورت عدم کارآمدی مشکلساز شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: همچنین رئیس دولت چهاردهم بر استفاده از ظرفیتهای جوان و نخبه در کشور، تکریم ارباب رجوع در سازمان و تسری آن به همه ادارات استانی و شهرستانی، برنامه محوری و استفاده از آن در پیشبرد امور و... تاکید فراوان داشت.
وی درخصوص برنامههای کاری و اولویتهایش در استان چهارمحال و بختیاری و در کسوت ریاست سازمان مدیریت و برنامهریزی، اظهار داشت: تلاشم این است تا با تأسی به خون شهدا و منویات مقام معظم رهبری از همه ظرفیتهای استانی استفاده شود تا شاخصهای توسعه در استان ارتقا یابد، نرخ بیکاری و تورم و شاخصهایی چون فلاکت و... در استان بیش از پیش کاهشی شود، مشوقها برای جذب سرمایهگذار بهویژه صنایع بزرگ جذب شود، کریدورهای حمل و نقل استان شامل ریلی، زمینی و هوایی به بهترین نخو ممکن توسعه یابد، هوشمندسازی در اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای اجرا شود، از همه ظرفیتهای تامین مالی، بودجهای و سرمایهای برای توسعه استان استفاده خواهد شد.