کارشناس کشاورزی در چهارمحالوبختیاری گفت: کشاورزان زیادی در این استان به سمت کشت زعفران پیش رفتهاند و کاشت این گیاه رونق گرفته است.
محسن حیدریان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»، در خصوص کشت زعفران و خواص این محصول بیان کرد: زعفران یکی از بهترین چاشنیهای غذایی در جهان هست که به خاطر مواد مؤثر موجود در آن خواص زیادی دارد.
کارشناس کشاورزی گفت: زعفران علاوه بر آنکه بهعنوان یک طعمدهنده و رنگ دهنده طبیعی در مواد غذایی کاربرد دارد باعث تقویت حافظه تقویت سیستم ایمنی و تقویت قلب میشود، خواص ضدالتهابی دارد و ضد سرطان است و خواص آنتی اکسیدانی آن باعث کاهش استرس میشود.
حیدریان گفت: دمنوش زعفران میتواند باعث کاهش اشتها و به دنبال آن باعث کاهش وزن شود.
وی همچنین افزود: ارزش اقتصادی این گیاه باعث شده کشاورزان زیادی به کشت آن روی بیاورند و به رشد و تولید برسند.
حیدریان با اشاره به اینکه شرایط اقلیمی این استان باعث شده کشاورزان زیادی به سمت کشت زعفران پیش روند خاطرنشان کرد: مرغوبیت زعفران در چهارمحال و بختیاری نسبت به سایر استانها بالاتر است.