در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان چهارمحال و بختیاری عوامل موثر در افزایش سطح امنیت پارکها و بوستانهای مرکز استان بررسی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان که به ریاست رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری برگزار شد عوامل موثر در افزایش سطح امنیت پارکها و بوستانهای مرکز استان بررسی و بر لزوم همکاری دستگاهها و نهادهای مختلف برای تأمین نظم و امنیت این بوستانها تأکید شد.
در این جلسه سید محمد موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری با ارائه گزارشی از وضعیت پارکها و تفرجگاههای شهر شهرکرد اظهار کرد: در شهرکرد قریب به 62 پارک و بوستان وجود دارد که شهروندان وخانوادهها برای گذران اوقات فراغت به این اماکن تفریحی مراجعه میکنند.
وی افزود: هرچند مسأله تأمین امنیت پارکها موضوع مهمی است اما برقراری این امنیت باید توام با ایجاد حس امنیت و آرامش در شهروندان باشد چراکه اثر روانی احساس امنیت، استعداد و آگاهی افراد را در مواجه هوشمندانه با نابهنجاریها و مشکلات اجتماعی ارتقا میبخشد.
در ادامه این جلسه محمد رزم رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری نیز با تأکید بر اینکه امنیت و آرامش خاطر شهروندان در بوستانها و تفرجگاهها باید از هر نظر تأمین باشد اظهار کرد: عوامل زیادی در ایجاد امنیت پارکها دخیل هستند که از جمله آنها میتوان به جلوگیری از تغییر کاربری اراضی پارکها، تأمین نور و روشنایی مناسب در هنگام شب، حضور مستمر پلیس و گشتهای امنیتی و زیباسازی و ایجاد پوشش گیاهی مناسب اشاره کرد.
وی افزود: در این راستا لازم است در پارکها و بوستانهای شاخص شهر مانند تهلیجان، لاله، ملت و جانبازان نظارتهای بیشتری برای برقراری نظم و امنیت صورت پذیرد و برای رعایت موضوعات فرهنگی از جمله حجاب نیز میبایست دستگاههای متولی با جدیت در این اماکن حضور داشته باشند.
رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری در پایان دستور داد کمیتهای زیرمجموعه شورای پیشگیری استان با مشارکت دادسرا، نیروی انتظامی، فرمانداری، سازمان تبلیغات، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، شهرداری و ادارات کل ورزش و جوانان، بهزیستی، میراث فرهنگی و راه و شهرسازی تحت عنوان کمیته ساماندهی پارکها و بوستانهای شهر تشکیل شود.
وی همچنین ادامه داد: دادستان عمومی مرکز چهارمحال و بختیاری نیز میبایست در خصوص تسریع در ساخت دیوار جانبی پارک بانوان شهرکرد با مدیرکل راه و شهرسازی استان مکاتبه و رایزنیهای لازم را انجام دهد.
لازم به ذکر است در این جلسه موضوع برخورد با عریضه نویسان بدون مجوز به عنوان دستورکار دوم مطرح شد که با موافقت اعضاء مقرر شد ضمن ارائه آموزشهای لازم به افراد صلاحیتدار، با آن دسته از افراد سودجو و فاقد مجوز که موجبات اغفال مردم و افزایش وارده به محاکم را فراهم میآورند در مرتبه اول با اخطار کتبی و تخلیه محل کار و در صورت تکرار با تشکیل پرونده کیفری و معرفی به مرجع قضایی برخورد شود.