۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
کد مطلب : ۵۸۲۹۰
جهانبین‌نیوز گزارش می‌دهد؛

شوراها پارلمانی برای حل مسائل شهری

شورای شهر شهرکرد برای حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی در شهر شهرکرد همکاری لازم را با نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری دارند.
شوراها پارلمانی برای حل مسائل شهری
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«جهانبین نیوز»، رئیس و اعضای شورای شهر و شهردار شهرکرد با فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری دیدار داشتند که در این دیدار به بررسی معضلات و مشکلات اجتماعی شهر پرداخته و در راستای حل آن تصمیماتی گرفته شد.

معضلات شهر با همکاری نیروی انتظامی قابل حل است

رئیس شورای شهر شهرکرد گفت: مشکلات و معضلاتی در شهر وجود دارد که باید هم افزایی و تعامل بین دستگاه‌ها به خصوص نیروی انتظامی بیشتر قابل حل است.


مصطفی حیدری در دیدار رئیس و اعضای شورای شهر و شهردار شهرکرد با فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری، ضمن آرزوی موفقیت برای فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری، مطرح کرد: تعامل و همکاری خوبی بین مجموعه مدیریت شهری و نیروی انتظامی وجود دارد، امید است با کمک فرمانده جدید انتظامی بتوانیم مشکلات جدی که در مرکز استان وجود دارد را حل کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد بیان داشت: مجموعه مدیریت شهری تلاش کرده تا با استفاده از منابع موجود شهر را توسعه دهد و کیفیت زندگی شهروندان را بهبود ببخشد، اما مشکلات و معضلاتی وجود دارد که باید هم افزایی و تعامل بین دستگاه‌ها بیشتر گردد.

نگاه فرماندهی انتظامی به افراد باید به دور از نگاه‌های حزبی باشد

یوسف صادقی عضو شورای شهر شهرکرد در ادامه این نشست اظهار کرد: نگاه فرماندهی انتظامی به افراد باید به دور از نگاه‌های حزبی بوده و همه افراد جامعه در برابر ایشان یکسان باشند، با توجه به سیاست زدگی مفرط برخی اقشار جامعه و برحق دانستن خود و انتظار ایشان مبنی بر برخورد با طیف سیاسی طرف مقابل، نگاه بی‌طرفانه مراجعی نظیر فرماندهی انتظامی باعث احساس امنیت و آزادی برای همه افراد جامعه خواهد شد و در فضای مساوات، عدالت و احترام به آزادی‌های اجتماعی مانع از سوء استفاده عوامل و رسانه‌ها و دشمنان خارجی خواهد شد و این مسأله جزء اصول مدنیت و جامعه مترقی می‌باشد.

وی در بیان معضلات رایج در شهرکرد و استان چهارمحال و بختیاری، همچنین یادآور شد: در حوزه قانون گذاری و اجرا باید کاری کرد که هزینه انجام تخلف برای متخلف سنگین شود یکی از تخلفات رایج در شهر حمل سلاح سرد و قمه‌کشی است که جلوگیری از این امر ناشایست نیاز به فرهنگ سازی، برخورد با مراکز توزیع و متخلفان متجاهر دارد.

نائب‌رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به لزوم ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه، اضافه کرد: به دلایل مختلف نظیر فشار اقتصادی، بیکاری، عوامل فرهنگی و سنتی و اقلیم سرد و کوهستانی سطح نشاط و شادی مردم چهارمحال و بختیاری به نسبت سایر جوامع شهری به میزان قابل توجهی کمتر و پایین‌تر است لذا نیاز به رویکرد ایجابی به جای سلبی و جلوگیری از وقوع تخلف بجای سکوت و سپس برخورد قهری بیش از پیش احساس می‌شود و قطعآ در ترکیب با اقدامات فرهنگی و معیشتی باعث افزایش نشاط اجتماعی در جامعه خواهد شد.

صادقی گفت: یکی دیگر از دغدغه‌های مهم مدیریت شهری در شهرکرد ترافیک کلافه کننده و رو به رشد شهر است که ناشی از ترک فعل، سیاست گذاری‌های نادرست و عدم نظارت در این زمینه است تلاش‌های یک جانبه، مقطعی و موضعی برای حل این مشکل کاری از پیش نخواهد برد و امیدواریم فرماندهی انتظامی استان به عنوان ارگانی که عوارض ناشی از عدم ساماندهی ترافیک به ایشان می‌رسد در این راستا پیش قدم شده و مطالبه‌گری جدی از تمامی نهادهای مرتبط داشته باشد
 
خانه فرهنگ در برخی نقاط شهرکرد احداث می‌شود
 
عضو شورای شهر شهرکرد گفت: خانه فرهنگ در محلات منظریه، ناحیه غرب و مرکز شهرکرد احداث می‌شود.
 
ماشاالله ایزدی در دیدار رئیس و اعضای شورای شهر و شهردار شهرکرد با فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: مجموعه مدیریت‌شهری تلاش می‌کند با نیروی انتظامی همکاری مفید و اثربخش درخدمت صادقانه به مردم داشته باشد، چون هر انسانی در هر مقطع سنی نیاز به امنیت و آرامش دارد و تعامل بین این دو مجموعه می‌تواند امید آفرین و تعالی بخش باشد.

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهرکرد افزود: یکی از وظایف شوراهای اسلامی تعامل و همکاری با نیروی انتظامی در راستای تقویت نشاط و شادابی، پویایی، امیدآفرینی، ثبات، آرامش و امنیت شهر می‌شود.

وی بیان داشت: تلاش مدیریت‌شهری شهرکرد فعالیت‌های فرهنگی، عمرانی، شهرسازی، خدماتی و معماری مبتنی بر پیوند علم و هنر با پیوست فرهنگی است.

ایزدی خاطر نشان کرد: خانه فرهنگ در محلات منظریه، ناحیه غرب و مرکز شهرکرد احداث می‌شود، اما در این شرایط اولویت را برای تأسیس خانه فرهنگ را به غرب شهرکرد اختصاص داده‌ایم.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنم برخی مراکز خدمات‌رسان از مرکز شهر به حاشیه شهر منتقل شود تا معضل ترافیک کمتر گردد.

وی افزود: امامزادگان دو خاتون (س) شهرکرد نگین و چشم و چراغ مرکز استان هستند، اما به دلیل عدم بهره‌مندی کافی از امکانات و تجهیزات خدماتی برای زائران موجب نگرانی می‌شود، با هم‌افزایی بین نهادهای مرتبط از جمله اوقاف، شهرداری، میراث فرهنگی و.. موجب تعالی این بخش از شهر می‌شود و معضلات شهر برطرف می‌گردد.

ایزدی بیان داشت: بخشی از تلاش‌های ما در کمیسیون فرهنگی شورای شهر با بهره‌مندی از ظرفیت فکری و معنوی نخبگان جوان، زمینه‌سازی برای ایجاد وحدت رویه و تقویت پیوست فرهنگی برای طرح‌های شهرسازی، عمرانی، معماری و خدمات شهری است.

نگاه فرهنگی و اشتغال‌زایی به محله ۳۲ غرب شهرکرد نشده است

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهرکرد به اهمیت تعامل و همکاری ادارات با شهرداری اشاره کرد و گفت: در نتیجه هم‌افزایی و فهم مشترک، تعالی و همکاری امور به پیش می‌رود و شهر در هوای تازه و در سایه وحدت و انسجام نفس می‌کشد و مشکلات مرتفع و شهر آباد و رونق می‌گیرد.
 
در سال‌های اخیر نگاه فرهنگی و اشتغال‌زایی به محله ۳۲ غرب شهرکرد نشده است و همین باعث بروز مشکلات اجتماعی است.

محمدرضا بیاتی در دیدار رئیس و اعضای شورای شهر و شهردار شهرکرد با فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای فرمانده جدید انتظامی چهارمحال و بختیاری، پیرو مباحث جلسه مطرح کرد: همراهی برخی از مسئولان در انجام وظایف و هم‌افزایی در شهرکرد وجود ندارد یا ضعیف است، یا خروجی مناسب از جلسات دیده نمی‌شود و یا مصوبات همان جلسات هم اجرا نمی‌شود که این امر سبب بروز نارضایتی شده است.

رئیس کمیسیون شهرسازی، معماری و عمران شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه در سال‌های اخیر نگاه فرهنگی و اشتغال‌زایی به محله ۳۲ غرب شهرکرد نشده است، یادآور شد: عدم توجه به اشتغال ساکنین محله هدف و جایگزین نکردن کار مناسب بعد از بی‌مصرف شدن تولیدات دستی شهروندان این منطقه یا پرورش اسب باعث هدایت برخی ساکنین به ارائه خدمات خاص شده است؛ ترک فعل برخی مدیران در انجام تعهدات جلسات چندین باره و چندسال پیش مبنی بر نگاه علم محور در تغییر شرایط در محله مذکور مشکلات را افزایش داده و بی‌تفاوتی اکنون شرایط را غیر قابل تغییر کرده است، باید این معضلات پیگیری و از دادستان محترم مرکز استان انتظار می‌رود برای رفع مشکلات متفاوت محله تدبیر و با قصور مدیران برخورد مقتضی را معمول دارند.

بخشی از عفاف و حجاب که مربوط به خانواده می‌باشد باید اصلاح شود

فاطمه بیگی عضو دیگر شورای شهر در ادامه این نشست اظهار کرد: هم‌افزایی در استان وجود ندارد، نا امیدی جوانان در استان بخشی از آن مربوط به مسئولین و بخشی مربوط به شرایط و جو خانواده می‌باشد.

وی بیان داشت: بخشی از عفاف و حجاب که مربوط به خانواده می‌باشد باید اصلاح شود.

رئیس کمیسیون املاک و امور اداری شورای اسلامی شهرکرد درباره مشکلات عفاف و حجاب که مربوط به مسئولین است، گفت: برخی از پوشاک بانوان که در سطح شهر شهرکرد به فروش می‌رسد در شأن یک بانوی ایرانی نیست، ما در یک جامعه اسلامی هستیم می‌طلبد که فرماندهی انتظامی مطالبه‌گری کند و از سازمان‌ها و نهادها در این زمینه سهم خواهی کند.

بی حجابی یکی از آسیب‌های اجتماعی است
خداکرم عباسی عضو دیگر شورای شهر در ادامه این نشست، اظهار داشت: در حال حاضر یکی از مهم‌ترین آسیب‌های اجتماعی بی‌حجابی می‌باشد که پلیس می‌باید با احتیاط بیشتری با آن برخورد نماید.

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهرکرد ضمن رد این پدیده مذموم بیان داشت: حجاب یک مسأله فرهنگی و در حوزه‌ی موضوعات نرم قرار دارد و برخورد قهری و سخت با این پدیده ممکن است نتایج نامطلوب‌تری در پی داشته باشد آن‌چه امروز ما در جامعه شاهد آن هستیم حاصل دهه‌ها خوراک فکری است که از طریق رسانه‌های اجتماعی حتی صدا و سیما به خورد نسل‌های خردسال و نوجوان داده شده و بالطبع نمی‌توان انتظار داشت در مدت کوتاه و با بکارگیری قوه قهریه و زور رفع گردد بلکه می‌بایست با برنامه‌ریزی صحیح و نگاه علمی به تولید محتوا و کار فرهنگی بپردازیم و از این طریق موجبات افزایش آگاهی و بصیرت نسل‌های در معرض خطر را فراهم آوریم.

وی افزود: اعتیاد نیز یکی دیگر از آسیب‌های اجتماعی است که جامعه ما با آن مواجه می‌باشد و مرکز ماده ۱۶ به عنوان درمانگاه دولتی و رایگان برای بیماران (معتادان) بی سرپرست و متجاهر یکی از ضروری‌ترین نیازهای شهرکرد و استان ما می‌باشد، اقتضا دارد باتوجه به اینکه این مکان یک مرکز درمانی می‌باشد و در طرح جامع نیز فضایی تحت عنوان شهرک سلامت دیده شده از این ظرفیت و همچنین از بودجه و تسهیلات ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور استفاده کنیم و این مرکز را به صورت دائمی در چهارمحال و بختیاری احداث کنیم.

عباسی با اشاره به برون سپاری اجراییات شهرداری به شرکت‌های پلیس انتظام اشاره کرد و گفت: سد معبر و تخلفات سازمان یافته ساخت و ساز یکی دیگر از آسیب‌های اجتماعی در این شهر می‌باشد که موجبات نارضایتی و ایجاد کدورت بین شهروندان را فراهم کرده است و حل این مسئله مستلزم تعامل بیشتر بین شهرداری و نیروی انتظامی در غالب شرکت‌های پلیس انتظام می‌باشد و انتظار می‌رود فرماندهی محترم انتظامی نسبت به این موضوع التفات داشته باشند.

عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهرکرد در پایان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات شبانه‌روزی همه پرسنل فرماندهی انتظامی استان چهارمحال و بختیاری آرزوی صحت و سلامتی و توفیق روزافزون برای این عزیزان و همچنین فرمانده جدید محترم انتظامی استان را داشت.

در راستای پیشگیری از جرم اتفاقات خوبی رقم خورده است

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری گفت: چندین منطقه آلوده در شهرکرد داریم، این مناطق را بازدید کردیم و اقدامات خوبی در دستور کار است، پیگیری می‌کنیم تا معضلات برطرف شود.

سردار حسین امجدیان در دیدار با رئیس و اعضای شورای شهر و شهردار شهرکرد با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری نسبت به خیلی از جرایم در وضعیت خوبی است، اظهار کرد: چندین منطقه آلوده در شهرکرد داریم، این مناطق را بازدید کردیم و اقدامات خوبی در دستور کار است، پیگیری می‌کنیم تا معضلات برطرف شود.

فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: در روزهای اخیر برخی مناطق مسیرها و خانه‌هایی شناسایی کردیم و مواد مخدر و تعدادی سلاح کشف شد و تعدادی مغازه پلمپ شدند.

وی اذعان داشت: در هفته اخیر منطقه ۳۲ ناحیه غرب شهرکرد را پاکسازی کردیم، شورای تأمین باید تشریک مساعی کند، زیر ساخت ماده ۱۵ و ۱۶ که مربوط به جمع‌آوری معتادین متجاهر است با مشکل مواجه هستیم.

فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا چهره شهر را عوض کنیم و معتادین را جمع‌آوری کنیم. وی گفت: ایست بازرسی در کردشامی ایجاد می‌شود که با بارانداز خودروهای شوتی می‌توان وضعیت استان را مطلوب نمود.

نبود برنامه سبب هدر رفتن انرژی افراد می‌شود

محمد حسین واحدیان در ادامه این نشست ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت برای فرماندهی انتظامی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: تعامل دو سویه میان مجموعه فرماندهی انتظامی و مدیریت‌شهری در زمینه نظم بخشی و ترافیک وجود دارد؛ به واسطه نوع خدمات و شرح وظایف به نحوی ارتباط این دو مجموعه با مردم بیشتر است.

وی با بیان اینکه برنامه‌ای در بخش‌های مختلف وجود ندارد، بیان داشت: نیروها پای کار هستند، انرژی و زمان زیادی را برای برنامه‌ها می‌گذارند اما نبود برنامه سبب هدر رفتن انرژی افراد می‌شود؛ وقتی برنامه وجود داشته باشد جلسات حاکمیتی و استانداری به سمت طرح و تدوین برنامه می‌رود.

شهردار شهرکرد افزود: ما باید تا جایی که می‌توانیم شرایط را به سمت پیشگیری ببریم و می‌طلبد در بخش‌های مختلف این هماهنگی وجود داشته باشد.

وی به هم افزایی و همبستگی بیشتر دیگر دستگاه‌ها اشاره و اذعان داشت: اگر یک ناهنجاری در شهرهای استان می‌بینیم بدانیم همه دستگاه‌ها در این ناهنجاری ایجاد شده دخیل هستند تنها درصد نقش آفرینی هر دستگاه در ایجاد ناهنجاری متفاوت است.

واحدیان مطرح کرد: هم‌افزایی بین دستگاه‌ها افزایش یابد ناهنجاری‌ها کاهش می‌یابد، با هم افزایی می‌توانیم اتفاقات خوبی را در شهر رقم بزنیم. وی با بیان اینکه نگاه ما به سمت حل مشکلات در شهر است، گفت: هرگونه همکاری برای آبادانی شهر نیاز باشد مجموعه مدیریت‌شهری آماده همکاری است.

انتهای خبر/530ب
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۳

ساعت:

۱۳:۵۲:۲۹

17 Aug 2024