بهمن بنایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «
جهانبین نیوز»، اظهار کرد: با توجه به اینکه در ماه محرم نذوراتی تحت عنوان مواد غذایی و یا شربت بین عزاداران توزیع میشود و همچنین تقارن ماه محرم با فصل تابستان نیاز است اصول بهداشتی در جهت پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا مدنظر قرار گیرد.
وی تصریح کرد: برای پخت و پز مواد غذایی برای نذری اولین موضوعی که باید مورد توجه قرار گیرد، سلامت مواد اولیه است و از همینرو استفاده از مواد بستهبندی دارای سیب سلامت و تاریخ انقضا توصیه میشود.