۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹
کد مطلب : ۵۵۷۲۶
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد:

حضرت زهرا (س) اولین تبیین‌کننده مفهوم ولایت در جامعه اسلامی

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: آنچه در جامعه اسلامی مشهود است فهم از موضوع ولایت است که هیچ کسی به اندازه حضرت زهرا (س) این مفهوم را برای تاریخ تبیین نکرد.
حضرت زهرا (س) اولین تبیین‌کننده مفهوم ولایت در جامعه اسلامی
به گزارش «جهانبین نیوز»، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی طاهری پیش از ظهر امروز در نشست ستاد عملیات فاطمیه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: یک نگاه پیشینی و گذشته تاریخی نسبت به موضوع نهضتی که حضرت صدیقه طاهره (س) راه انداختند و در عصر ظهور معصوم (ع) توسط صحابه و تابعین اتفاق افتاده ایجاد شده است.
 
وی تصریح کرد: نمی‌توان از تعبیری که امام صادق (ع) نسبت به حضرت زهرا (س) دارند یا در بیانات معصومین (ع) آمده، غفلت کرد، اگر حضرت فاطمه (س) را از منظومه فکری خود حذف کنیم، مفهوم ولایت به خوبی شناخته نمی‌شود.
 
طاهری عنوان داشت: قاعدتا با حذف فاطمیه بسیاری از چیزها را از دست خواهیم داد، در دوران امام علی (ع) دعوا بر سر تحلیل خلافت امیرالمومنین (ع) بود و برخی از جریان‌ها در این زمینه قائل به نفوذ جریان مسیحیت هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری عنوان داشت: نفوذ جریان مسیحیت در تفکرات ابوسفیانی زمان امام علی (ع) و بعد از آن و یا رد پای آن در وقوع واقعه کربلا مشهود است.

طاهری افزود: آنچه در جامعه اسلامی مشهود است فهم از موضوع ولایت است که هیچ کسی به اندازه حضرت زهرا (س) این برای تاریخ تبیین نکرد.

وی تصریح کرد: قسمتی از تبیین حضرت زهرا (س) در اجتماع صورت گرفت، اما در آن اجتماع فهم نشد که امیرالمومنین (ع) ولی بعد از پیامبر هستند و بعد از  آن جریان‌های شیعی این موضوع را فهم کرده و پای آن ماندند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: بسط مفهوم ولایت توسط جریان شیعه در قالب خرده‌حرکات و جنبش‌های شیعی در طول تاریخ اتفاق افتاد، به‌عنوان مثال اعتراضات و درگیری‌هایی رخ داد.

طاهری ادامه داد: کتب تاریخی بسیاری در زمینه معرفی سیره امیر المومنین (ع) وجود دارد اما بخشی از کتب مناقب و مفاضل هستند که به نشر خوبی‌های امام علی (ع) پرداخته‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: یکسری از کتب تحت عنوان المغاز وجود دارد که به جنگ‌ها و غزوه‌ها پرداخته‌اند، فارغ از این‌ها در مکتب اهل بیت (ع) مناغب بیشتر نشر داده شد که عمده مطالب آن بیان فضایل امیرالمومنین (ع) است.
 
وی اضافه کرد: باید به این نکته توجه شود که ذهنیت اجتماعی افراد در نشر خوبی‌ها هدایت شود و در این راستا باید از اهل بیت (ع) مدد گرفته شود.
 
طاهری گفت: در جلسات متعدد با حضور 2 هزار نفر از دختران استان درخصوص الگوی سوم سوال اما اظهار بی‌اطلاعی شد، این بدان معنا است که ما الگوی مناسبی برای دختران ایرانی نشر نداده‌ایم.
 
مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ما به رغم اینکه غنای زیادی در حوزه گفتمان و الگو داریم در انتقال گفتمان به دختران خودمان موفق نبوده‌ایم.
 
وی افزود: موضوع جمعیت و خانواده یکی از الگوها در حدیث کسا است که محور آن حضرت زهرا (س) می‌باشد، ما به دنبال تولید گفتمان مشترکی با عنوان «معجزه مادری» هستیم که در آن محور حضرت فاطمه (س) است و همه دستگاه‌ها با ظرفیت خاص خود باید پای کار بیایند.
 
طاهری عنوان داشت: در این گفتمان مشترک در موضوع فاطمیه برای نیمی از جمعیت جامعه که بانوان هستند و تاثیرگذار بر کل جامعه می‌باشند ظرفیت الگوی پاکی، عفت و مادری و نقش‌های اجتماعی بانوان مطرح شده است.
 
وی افزود: در این استان از مجموع 560 هزار خانم حدود 170 هزار نفر دختران هستند، اما عمدتا این دختران با الگوی سوم آشنا نیستند.
 
انتهای خبر/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲

ساعت:

۱۲:۵۸:۰۳

20 Nov 2023