۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۴
کد مطلب : ۵۴۵۸۶
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار خبر داد:

آغاز فصل برداشت پیاز در سطح شهرستان کیار

مدیر جهادکشاورزی شهرستان کیار از آغاز فصل برداشت پیاز در سطح شهرستان خبر داد.
آغاز فصل برداشت پیاز در سطح شهرستان کیار
به گزارش جهانبین نیوز  امراله اسماعیلی ضمن اعلام خبر فوق اظهار داشت: بیش از ۸۰ هکتار اراضی شهرستان کیار به کشت پیاز اختصاص داده شده و پیش بینی می‌شود بالغ بر ۴۵۰۰ تن محصول توسط کشاورزان شهرستان برداشت و روانه بازار شود.

وی افزود: پیاز انواع مختلفی دارد و شناخته‌شده‌ترین نوع آن پیاز قرمز، سفید و زرد است که به لحاظ شکل ظاهری، مواد تشکیل‌دهنده، تند و شیرین بودن باهم تفاوت دارند.

  اسماعیلی با بیان اینکه پیاز قرمز به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد، خاطرنشان کرد: کشاورزان شهرستان کیار با توجه به شرایط آب و هوایی سال جاری از میزان برداشت محصولات خود راضی بوده‌اند.

همچنین یدالله بهرامی معاون فنی و اجرایی شهرستان در حاشیه بازدید از عملیات برداشت محصول پیاز یادآور شد: استان‌های تهران، فارس، اصفهان و … از بازارهای هدف این محصول با کیفیت است.

وی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به عنوان مقاصد بین المللی پیاز شهرستان کیار یاد کرد و افزود: محصول پیاز شهرستان کیار با توجه به کشت نشایی از با کیفیت ترین پیازهای تولید شده در کشور و منطقه است که خواهان بسیاری نیز دارد.

  بهرامی متوسط عملکرد در هر هکتار از اراضی کشت شده پیاز را بالغ بر ۵۵ تن ارزیابی کرد و اذعان داشت: عمده برداشت پیاز از مزارع کیار از تیر ماه آغاز و تا اواخر مرداد ماه با هدف تأمین نیاز بازار کشور ادامه دارد.

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی شهرستان در پایان خاطرنشان کرد: تاریخ کشت به‌موقع، استفاده از سیستم آبیاری نوین و تغذیه مناسب از جمله اقدامات جهاد کشاورزی در راستای عملکرد بهتر برای کاشت این محصول بوده است.

انتهای پیام/1020ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۰۹:۳۳:۰۲

4 Nov 2024