به گزارش جهانبین نیوز امراله اسماعیلی ضمن اعلام خبر فوق اظهار داشت: بیش از ۸۰ هکتار اراضی شهرستان کیار به کشت پیاز اختصاص داده شده و پیش بینی میشود بالغ بر ۴۵۰۰ تن محصول توسط کشاورزان شهرستان برداشت و روانه بازار شود.
وی افزود: پیاز انواع مختلفی دارد و شناختهشدهترین نوع آن پیاز قرمز، سفید و زرد است که به لحاظ شکل ظاهری، مواد تشکیلدهنده، تند و شیرین بودن باهم تفاوت دارند.
اسماعیلی با بیان اینکه پیاز قرمز به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازارپسندی بالایی دارد، خاطرنشان کرد: کشاورزان شهرستان کیار با توجه به شرایط آب و هوایی سال جاری از میزان برداشت محصولات خود راضی بودهاند.
همچنین یدالله بهرامی معاون فنی و اجرایی شهرستان در حاشیه بازدید از عملیات برداشت محصول پیاز یادآور شد: استانهای تهران، فارس، اصفهان و … از بازارهای هدف این محصول با کیفیت است.
وی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به عنوان مقاصد بین المللی پیاز شهرستان کیار یاد کرد و افزود: محصول پیاز شهرستان کیار با توجه به کشت نشایی از با کیفیت ترین پیازهای تولید شده در کشور و منطقه است که خواهان بسیاری نیز دارد.
بهرامی متوسط عملکرد در هر هکتار از اراضی کشت شده پیاز را بالغ بر ۵۵ تن ارزیابی کرد و اذعان داشت: عمده برداشت پیاز از مزارع کیار از تیر ماه آغاز و تا اواخر مرداد ماه با هدف تأمین نیاز بازار کشور ادامه دارد.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی شهرستان در پایان خاطرنشان کرد: تاریخ کشت بهموقع، استفاده از سیستم آبیاری نوین و تغذیه مناسب از جمله اقدامات جهاد کشاورزی در راستای عملکرد بهتر برای کاشت این محصول بوده است.
انتهای پیام/1020ج