۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷
کد مطلب : ۵۳۴۱۵
کارشناس تغذیه:

تفکیک وعده افطار و شام از بروز بیماری‌های گوارشی پیشگیری می‌کند

کارشناس تغذیه گفت: مصرف شام یک ساعت بعد از افطار سبب پیشگیری از بروز مشکلات گوارشی می‌شود.
تفکیک وعده افطار و شام از بروز بیماری‌های گوارشی پیشگیری می‌کند
زمانی کارشناس تغذیه در گفت‌وگو با جهانبین نیوز اظهار کرد: برای وعده افطار نباید از غذای سنگین استفاده شود.

وی بهترین مورد برای آمادگی و پذیرش غذا بعد از مدت زمان طولانی گرسنگی را آب ولرم یا چای بسیار کم‌رنگ ولرم عنوان و بیان کرد: برای افطار مصرف مایعات سرد و داغ به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.
 
زمانی افزود: توصیه می‌شود بین وعده افطار و شام تفاوت قائل شد و بلافاصله بعد از مصرف آب یا چای ولرم نباید غذای سنگین استفاده شود، چراکه دستگاه گوارش آمادگی پذیرش حجم بالای غذا را ندارد و هم اینکه چون فرد بعد از تحمل مدت زمان زیادی گرسنگی با خوردن غذای زیاد، جایی برای دریافت سایر گروه‌های غذایی در معده خود باقی نمی‌گذارد.
 
این کارشناس تغذیه یک کاسه سوپ روان یا لقمه نان و پنیر کوچک را بهترین افطار عنوان و افزود: یک ساعت بعد از افطار زمان مناسب برای مصرف شام است و به این ترتیب از بروز مشکلات گوارشی پیشگیری می‌شود.

وی تاکید کرد: روزه‌داران باید در فاصله افطار تا سحر نسبت به دریافت مایعات کافی و سایر گروه‌های غذایی اقدام کنند.

انتهای پیام/۱۰۲۶ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۲

ساعت:

۱۲:۳۸:۵۹

11 Apr 2023