۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۳
کد مطلب : ۵۲۴۶۲
شهردار شهرکرد:

شهروندان صبور باشند، پاکسازی معابر اصلی شهر در حال انجام است

شهردار شهرکرد گفت: هم برف سنگینی باریده و هم شرایط دما خاص است لذا از شهروندان درخواست دارم تا صبور باشند و اجازه دهند خدمتگزاران آنان در شهرداری شهرکرد برای پاکسازی کامل معابر عمومی اقدام کنند.
شهروندان صبور باشند،  پاکسازی معابر اصلی شهر در حال انجام است
محمدحسین واحدیان در گفت‌وگو با جهانبین نیوز; اظهار کرد: در حال حاضر امکان عبور و مرور در معابر اصلی شهر شهرکرد وجود دارد.
 
وی افزود: حمل و نقل عمومی شهر شهرکرد از ابتدای صبح شروع به کار کرده است و خدمات به مردم ارائه می‌شود.
 
شهردار شهرکرد ادامه داد: هم برف سنگینی باریده و هم شرایط دما خاص است لذا از شهروندان درخواست دارم تا صبور باشند و اجازه دهند خدمتگزاران آنان در شهرداری شهرکرد برای پاکسازی کامل معابر عمومی اقدام کنند.
 
واحدیان عنوان کرد: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی فعالیت سامانه بارشی تا عصر ادامه دارد بنابراین سعی می‌کنیم تا معابر اصلی شهر را برای عبور و مرور اضطراری شهروندان بازگشایی کنیم.
 
وی از مردم درخواست کرد رعایت اصول ایمنی را داشته باشند و صرفا برای سفرهای اضطراری از منزل خارج شوند.
 
انتهای پیام/۱۰۲۶ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۲۳:۰۷:۰۷

9 Nov 2024