کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

شهردار شهرکرد:

شهروندان صبور باشند، پاکسازی معابر اصلی شهر در حال انجام است

20 دی 1401 ساعت 9:53

شهردار شهرکرد گفت: هم برف سنگینی باریده و هم شرایط دما خاص است لذا از شهروندان درخواست دارم تا صبور باشند و اجازه دهند خدمتگزاران آنان در شهرداری شهرکرد برای پاکسازی کامل معابر عمومی اقدام کنند.


محمدحسین واحدیان در گفت‌وگو با جهانبین نیوز; اظهار کرد: در حال حاضر امکان عبور و مرور در معابر اصلی شهر شهرکرد وجود دارد.

 
وی افزود: حمل و نقل عمومی شهر شهرکرد از ابتدای صبح شروع به کار کرده است و خدمات به مردم ارائه می‌شود.
 
شهردار شهرکرد ادامه داد: هم برف سنگینی باریده و هم شرایط دما خاص است لذا از شهروندان درخواست دارم تا صبور باشند و اجازه دهند خدمتگزاران آنان در شهرداری شهرکرد برای پاکسازی کامل معابر عمومی اقدام کنند.
 
واحدیان عنوان کرد: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی فعالیت سامانه بارشی تا عصر ادامه دارد بنابراین سعی می‌کنیم تا معابر اصلی شهر را برای عبور و مرور اضطراری شهروندان بازگشایی کنیم.
 
وی از مردم درخواست کرد رعایت اصول ایمنی را داشته باشند و صرفا برای سفرهای اضطراری از منزل خارج شوند.
 
انتهای پیام/۱۰۲۶ج


کد مطلب: 52462

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/52462/شهروندان-صبور-باشند-پاکسازی-معابر-اصلی-شهر-حال-انجام

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir