به گزارش جهانبین نیوز; محسن مولوی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: روابط بین کارگر و کارفرما برعهده اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی است و قانون کار تنظیم کننده روبط بین این دو است.
وی افزود: حمایت از کارگر جز وظایف ذاتی و چهارچوبهای این مهم مشخص است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سیستم بانکی از مجموعه دستگاههای اجرایی و کارآفرینی جدا نیست و هر کدام آسیب ببیند و ناهماهنگیهای موجود در آن به همه آسیب میرساند.
مولوی عنوان کرد: عدم تناسب آموزشهل در دانشگاهها و سیستم کار باعث افزایش بیکاری میشود، ارتباطی بین رشتههایی که آموزش داده میشود با بازار کار وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: طرح کارورزی در دانشگاه گنجانده شده است تا دانشجو آماده ورود به بازار کار شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در پرداخت تسهیلات اشتغالآفرینی فارغالتحصیلان بهویژه دانشبنیانها در اولویت قرار دارند.
مولوی بیان کرد: در چهارمحال و بختیاری، رقابت بین خدمات و صنعت است اما این بدین معنا نیست که کارآفرینی به سمت صنعت پیش برود.
وی تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۱۰۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری پرداخت شده است و در مجموع نیز ۱۶۶ میلیارد تومان تسهیلات این حوزه از ابتدای پرداخت تاکنون پرداخت شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری افزود: ۴ هزار و ۶۳۳ مجوز کسب و کار به صورت رایگان صادر شده است که رشد چهار برابری را نشان میدهد، همچنین از محل تبصره ۱۸ نیز یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به استان تعلق گرفت که متقاضیان شناسایی و به دستگاهها معرفی شدند.
مولوی ادامه داد: در قالب تسهیلات عشایری و روستایی ۵ هزار و ۷۱۵ طرح با اعتبار ۶۸۶ میلیارد تومان به سیستم بانکی معرفی شدند که ۵ هزار و ۶۰۲ طرح به مبلغ ۴۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده، همچنین ۹۱ طرح با اعتبار ۱۳۹ میلیارد تومان در انتظار بررسی و پرداخت تسهیلات هستند.
انتهای پیام/۱۰۳۱ج