۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۷
کد مطلب : ۴۹۰۱۶
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری:

والدین مراقب سوءاستفاده‌کنندگان در شاد باشند/ سطح سواد رسانه‌ای دانش‌آموزان باید ارتقا یابد

رئیس پلیس فتا در چهارمحال و بختیاری گفت: برخی از خانواده‌ها تصور می‌کنند شاد برنامه‌ای امن و آرام برای دانش‌آموزان است، درحالی که فضایی تعاملی بوده و هر کاربری می‌تواند در آن حضور داشته باشد.
والدین مراقب سوءاستفاده‌کنندگان در شاد باشند/ سطح سواد رسانه‌ای دانش‌آموزان باید ارتقا یابد
مرتضی عسگری رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: برخی از خانواده‌ها تصور می‌کنند شاد برنامه‌ای امن و آرام برای دانش‌آموزان است، درحالی که فضایی تعاملی بوده و هر کاربری می‌تواند در آن حضور داشته باشد.
 
وی با اشاره به تشکیل پرونده‌هایی که فعالیت‌های مجرمانه افراد را در سامانه شاد به ثبت رسانده است اضافه کرد: در درجه اول باید دانش‌آموزان سطح سواد رسانه‌ای خود را به حدی برسانند که در این فضا دچار مشکلات نشوند و با اعتماد بی‌جا به افراد غریبه خودشان را در دردسر نیندازند.
 
عسگری ادامه داد: بچه‌ها مراقب باشند پیام‌هایی که از طرف افراد غریبه دریافت می‌کنند و همچنین پیام‌های مشکوک را به‌هیچ‌عنوان باز نکنند و این موارد را حتما با والدین خود در میان بگذارند.
 
کاربران در شاد فقط دانش‌آموزان نیستند

رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری مهم‌ترین موضوع در این زمینه را آموزش دانش‌آموزان برای استفاده از فضای مجازی عنوان و تاکید کرد: از آنجایی که والدین ممکن است شاغل باشند، نمی‌توانند نظارت کافی بر حضور فرزندان خود در این فضا را داشته باشند، در کنار فرصت‌هایی که به بچه‌ها داده می‌شود هشدارهای لازم درخصوص اعتماد به افراد ناشناس، پایین بودن سواد رسانه‌ای و... داده شود.
 
عسگری افزود: برخلاف تصور دانش آموزان که می‌گویند مخاطبان در شبکه شاد فقط دانش‌آموزان هستند، ممکن است طرف مقابل هک شده باشد و یا مجرمی باشد که به دنبال اطلاعات خصوصی افراد باشد.
 
وی یادآور شد: در برخی از موارد اعضای خانواده به گوشی فرزندان دسترسی داشته و با این گوشی چت می‌کنند، که این موضوع هم زمینه لازم جهت هک یا دسترسی به اطلاعات خصوصی بچه‌ها را فراهم می‌سازد.
 
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه دانش‌آموزان به‌هیچ‌عنوان لینک‌های ناشناس را باز نکنند و اپلیکیشن‌های ناشناس را روی گوشی خود نصب نکنند، بیان داشت: گاهی افراد پیامی را دریافت می‌کنند که به‌عنوان پشتیبان شاد خود را معرف می‌کنند و از بچه می‌خواهد برای جلوگیری از حذف شبکه شاد کد دریافتی را ارسال کنند و با این اقدام دسترسی به شبکه شاد در اختیار سوءاستفاده‌کنندگان قرار می‌گیرد.
 
استفاده نادرست از شاد تهدیدات جدی و جبران‌ناپذیری را به همراه دارد

عسگری خاطرنشان کرد: شاد فرصت‌های خوبی را در اختیار سیستم‌های آموزشی قرار داده است اما اگر درست استفاده نشود به مراتب می‌تواند تهدیدات جدی و جبران‌ناپذیری را برای فرزندان و خانواده‌ها به دنبال خواهد داشت.
 
وی اضافه کرد: باید دانش‌آموزان طرز استفاده درست از فضای مجازی را یاد بگیرند و این فضا باید مانند استخری باشد که دانش‌آموز می‌داند در قسمت عمیق آن نمی‌تواند شنا کند و بنابراین هرگز به آن قسمت نخواهد رفت.
 
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری گفت: لازم است رابطه صمیمانه بین والدین و فرزندان برقرار باشد، چراکه فرزندان به محض اینکه احساس خطر کنند مشکل را با والدین در میان خواهند گذاشت و مطمئن هستند که از سوی والدین مواخذه نمی‌شوند.
 
انتهای پیام/1026ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۲۳:۲۵:۲۷

5 Nov 2024