عبدالله علیمحمدی استاد دانشگاه شهرکرد در گفتوگو با
جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: یکی از نکات برجستهای که همه شهدا، علما و انسانهای بزرگ داشتند، وصیتنامه آنها بود.
استاد دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از سالها قبل آمادگی شهادت و شهید بودن را در خود پرورش داده بود، افزود: این آمادگی برای شهادت را میتوان از سخنان این شهید گرانقدر آنجا که میگوید "تا کسی شهید نبود، شهید نمیشود؛ شرط شهید شدن، شهید بودن است؛ اگر کسی را دیدید که بوی شهید از کلام او، از رفتار او و از اخلاق او استشمام شد بدانید او شهید خواهد شد." فهمید.
وی ادامه داد: مبارزه با نفسانیات در وجود سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برجسته بود.
علیمحمدی عنوان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی به مردم ایران، کرمان و قشرهای مختلف توصیههایی دارند، یکی از این اقشار، سیاسیون است که نشان میدهد وی هیچ جانبداری سیاسی ندارد و خود را متعلق به هیچ جناح سیاسی نمیداند.
استاد دانشگاه شهرکرد خاطرنشان کرد: از نظر سردار قاسم سلیمانی تنها جناحگرایی مردود است وی با جناحهای مختلف موافق بودند چراکه هر کسی یک تفکر و اندیشهای دارد که میتواند این تفکرات خود را مطرح کند.
وی اضافه کرد: نکته اساسی در وصیتنامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی این است که هر جناح و هر گروهی که هستید، تفکرات شما نباید به جمهوری اسلامی آسیب وارد کند، جناحبندیها نباید عامل ضربه زدن به اصل نظام باشد.
علیمحمدی یادآور شد: خطاب دیگر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به سیاسیون این است که در هر جناحی که هستید باید حول محور ولیفقیه که مقام معظم رهبری هستند، باشید، پس نباید جناحگرایی و در جناح بودن عاملی شود که به اصل تبعیت از ولیفقیه و رهبری نظام آسیب وارد کند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اظهار داشت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از افتخارات خود در زندگی را در زمانی میداند که توانسته تابع و عبد صالحی برای ولیفقیه دوران، ابتدا امام راحل و سپس جانشین برحق ایشان یعنی مقام معظم رهبری باشد.
وی تصریح کرد: سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از القابی همچون حکیمی دانا و مظلوم برای مقام معظم رهبری استفاده میکنند که هر کدامشان جای تحلیل و تبیین دارد.
علیمحمدی بیان کرد: چهار محور در وصیتنامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مطرح میشود، ابتدا اینکه اگر کسی مسؤولیت سیاسی در نظام جمهوری اسلامی ایران را به عهده گرفت حتماً باید اعتقادش به اصل ولایتفقیه را مدنظر داشته باشد چراکه این نظام بر اصل ولایتفقیه استوار است.
استاد دانشگاه شهرکرد تأکید کرد: دومین نکته در وصیتنامه سردار قاسم سلیمانی اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی است و مسؤولی که روی کار میآید باید اعتقاد کامل به این نظام داشته باشد.
وی سومین شاخصه وصیتنامه سردار سلیمانی به سیاسیون را حمایت از مردم عنوان کرد و گفت: چهارمین اصل در این وصیتنامه مقابله با دشمنان این کشور و این ملت است که باید مدنظر سیاسیون قرار گیرد.
علیمحمدی افزود: تأکید سردار شهید قاسم سلیمانی در وصیتنامه خود بر وحدت داخلی است تا مسؤولان نظام جمهوری اسلامی ایران همه تلاش خود را برای حفظ منافع ملی و نظام جمهوری اسلامی به کار ببندند.
استاد دانشگاه شهرکرد ادامه داد: اعتقاد دارم که وصیتنامه سردار شهید قاسم سلیمانی چکیدهای از رفتار وی بوده که بر روی کاغذ آمده است، این وصیتنامه میتواند نقشه راهی برای مسؤولان باشد.
وی تأکید کرد: نظر سپهبد قاسم سلیمانی این است که مبادا با جناحبازیها گرفتار فتنه شویم که در این صورت تبعاتی جبرانناپذیر برای کشور به دنبال خواهد داشت.
علیمحمدی خاطرنشان کرد: همه قسمتهای سیاسی وصیتنامه حاج قاسم سلیمانی تأکید دارد که انسانهایی به کار گرفته شوند که حول محور ولایت و نظام جمهوری اسلامی ایران باشند.
انتهای پیام/1031ج