به گزارش
جهانبین نیوز ؛ عنایت ا... کلیج رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به اینکه باید سیستم ايمني بدن را با غذاهايي که حاوي ويتامينهاي C، A و D هستند بالا ببريم، افزود: بهترين منبع ويتامين C مرکبات هستند که مصرف روزانه آنها توصيه ميشود.
وی، با بیان اینکه بعد از مرکبات سبزیجات هستند که منبع خوب ویتامين C بهشمار ميروند، افزود: پياز منبع ديگر ويتامين C است که بهصورت خام ميتواند مصرف شود.
کلیج از دیگر ویتامین هایي که ميتواند سيستم ايمني بدن را تقويت نمايد به ويتامين A اشاره داشت و افزود: اين ويتامين در سبزيجاتي که برگ تيره دارند مثل اسفناج يافت ميشود.
وی، سبزیجات با رنگهای زرد و نارنجی مثل هویج و کدو حلوايي را از ديگر منابع سرشار از ويتامين A برشمرد.
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: شیر يکي از کاملترين مادههاي غذايي است که همه مواد غذايي مورد نياز بدن را دارا است.
وی در ادامه متذکر شد، شیر منبع کامل پروتئین و کلسیم است و توصیه ميشود در روز حداقل دو واحد مصرف ولي حتماً بايد از شير پاستوريزه، جوشيده و کمچرب استفاده شود.
انتهای پیام/1020ج