۰
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸
کد مطلب : ۴۳۸۴۵
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:

حضور اجتماعی زن یک گفتمان انقلابی است

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: حضور اجتماعی زن یک گفتمان انقلابی است؛ اگر مراقب نباشیم این حضور به یک آفت بزرگ مبدل شده و ضربه اساسی به بنیان خانواده و جامعه وارد می شود.
حضور اجتماعی زن یک گفتمان انقلابی است
به گزارش جهانبین نیوز، حجت الاسلام فرج الله هدایت نیا عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در همایش بانوی انقلابی و دختران حاج قاسم با اشاره به الگوی زن مسلمان در قبل از انقلاب اسلامی تصریح کرد: در دوران پیش از انقلاب  زن را خانه نشین کرده و حتی حضور بانوان در جامعه را مکروه قلم داد می کردند.

وی با بیان اینکه خانه نشینی با خانه داری کاملا تفاوت دارد افزود: هدف از خانه نشینی بانوان جدا کردن این قشر از هر نوع حضور در جامعه بوده و می گفتند زن باید در خانه نشسته و تنها در مواقع ضروری به بیرون برود.

هدایت نیا به نقش موثر و سازنده زنان در دوران انقلاب اسلامی اشاره و گفت: زن مسلمان از گذشته در جامعه نقش موثر و حضور پررنگی داشته و حضرت امام همیشه می فرمودند زنان بایستی دوشادوش مردان و با حفظ شئون اسلامی در جامعه حضور داشته باشند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی  در این همایش سه شاخصه اساسی برای حضور زنان عنوان و تاکید کرد: اگر زنان با حفظ این شاخصه ها در جامعه حضور یابد مفید و اگر مراقبت نکند این حضور به یکی از آفت های بزرگ جامعه مبدل می شود.

هدایت نیا مهم ترین شاخصه حضور زنان را باسواد بودن و هوشیار بودن عنوان و گفت: تهذیب نفس، دانش آموختیگی و بصیرت و هوشیاری سه شاخص فردی زن انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه زن هم تراز انقلاب اسلامی بی سواد نیست تاکید کرد: زن تراز انقلاب اسلامی هیچ گاه اجازه نمی دهد در شاخصه ها و فعالیت های مختلف از فعالیت های علمی و رشد او در این زمینه جلوگیری کند.

هدایت نیا زن مسلمان را خانه نشین ندانست و گفت: آسیب و آفت های جدی در جامعه زن را تهدید میکند که اگر به آن دقت کنیم این آسیب به یک نقش موثر تبدیل می شود.

وی یکی از آسیب های وارده به حضور زن بی توجهی به خانواده و از اولویت انداختن آن است، کار سختی که زن مسلمان انقلابی دارد این است که بخواهد همزمان خانواده گرا و حضور اجتماعی پررنگ داشته باشد.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: متاسفانه برخی از بانوان به خانواده کم توجه شده و آسیب جدی خانواده را تهدید می کند.

هدایت نیا زن را به عنوان مهم ترین مقابله کننده با هجمه های فرهنگی دانست و گفت: اگر بانوان ما خانواده را فدای جامعه و فعالیت های اجتماعی کنند آ،تی بزرگ جامعه و خانواده را در برمیگیرد.

وی بی توجهی به اصل پوشش و حریم نگه داری آسیب جدی بعدی حضور زن در اجتماع خواند و گفت: تنظیم رابطه با نامحرم، پرهیز از خلوت مجازی و حقیقی با نامحرم را بسیار مهم دانست.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی آسیب هایی موجود در فضای مجازی را یک مساله مهم عنوان و گفت: برخی اصطلاحات برادر وخواهری، رفیق های مجازی و....رایج یافته در فضای مجزیا یک آسیب مهم عنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه حضور اجتماعی بدون رعایت این دو اصل آسیب جدی است، تاکید کرد: زن مسلمان نشان داده است می تواند عفیف بوده و در عرصه جامعه سنگر سازی های جدید کند که نیاز به مراقبت جدی دارد.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ولایت مداری را اصل سوم عنوان و گفت: زن مسلمان انقلاب اسلامی اگر حواسش نباشد در دام بدخواههانی می افتد که از خط اصیل جداشده و گرفتار خواهند شد.

وی در پایان تاکید کرد: حضور اجتماعی زن یک گفتمان انقلابی است ولی اگر مراقب نباشیم این حضور به یک آفت بزرگ مبدل شده و خانواده را ازدست داده و ابزاری خواهیم شد برای برهبرداری بدخواهان و از مسیر انقلاب اسلامی و آرمان ها دور خواهیم شد.

انتهای پیام/1022ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۱۶:۱۰:۳۷

12 Nov 2024