به گزارش
جهانبین نیوز ؛ شهرستان بروجن به لحاظ استقرار در نقطه تلاقی 3 استان بزرگ اصفهان، خوزستان و فارس یکی از مهاجرپذیرترین مناطق استان چهارمحال و بختیاری محسوب شده و با توجه به ظرفیت های آب و هوایی، صنعتی و گردشگری و... هر روز به جمعیت آن افزوده می شود.
ارتقاء سرانه بهداشتی و امکانات زیرساختی همواره یکی از مطالبات مردم شهرستان بروجن بوده زیرا که در سال های اخیر افزایش مراجعه کنندگان به منظور دریافت خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی، بیمارستان فعلی بروجن را با کمبود تخت بیمارستانی و تجهیزات تخصصی مواجه کرده است.
اگرچه کلنگ احداث بیمارستان 239 تختخوابی بروجن در سال 87 در ضلع شمالی شهر به زمین زده شد و قرار بود در مدت زمان کوتاهی افتتاح و آماده خدمت رسانی شود، اما این اتفاق علیرغم وعده های متعدد مسئولان تاکنون به دلایل مختلف محقق نشده است.
این در حالی است که عدم ارائه خدمات مطلوب درمانی در ساختمان قدیمی بیمارستان بروجن از یک سو و افزایش تعداد بیماران مراجعه کننده از شهرستان های همجوار و تصادفات جاده ای از سوی دیگر ، مشکلات عدیده ای را در حوزه بهداشت و درمان بروجن بوجود آورده است.
وضعیت موجود، شایسته شهرستان 120 هزار نفری بروجن نمی باشد
طهماسبی یکی از شهروندان بروجنی در گفت و گو با خبرنگار
جهانبین نیوز اظهار داشت: احداث بیمارستان جدید خوشحالی مردم را به همراه داشته اما تعلل در افتتاح زمینه نگرانی و گلایه مندی را فراهم آورده است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان می تواند خدمات بزرگی برای مردم شهرستان داشته باشد، افزود: تاکنون چندین تاریخ برای افتتاح این بیمارستان از سوی مسئولان اعلام شده اما همچنان خبری نیست.
یوسف زاده دیگر شهروند بروجنی در گفت و گو با خبرنگار
جهانبین نیوز گفت: کمبود فضای فیزیکی و نبود وسایل و تجهیزات درمانی از قبیل MRI و دستگاه ماموگرافی و... در بیمارستان فعلی بروجن باعث شده تا مردم برای درمان به مرکز استان و یا استان های همجوار مراجعه نمایند.
وی اضافه کرد: این موضوع ضمن تحمیل هزینه های بیشتر درمانی به مردم نگرانی ها از بابت حوادث و اتفاقات جاده ای را افزایش خواهد داد.
پروانک یکی از بیماران کلیوی نبود پزشکان متخصص را دیگر مشکل موجود در حوزه بهداشت و درمان شهرستان بروجن عنوان کرده و گفت: نبود متخصص اورولوژی باعث شده تا روند درمان خود را در استان اصفهان پیگیری نمایم.
وی افزود: نبود پزشکان متخصص و عدم تجهیز بیمارستان به امکانات درمانی مورد نیاز مردم، شایسته شهرستان بروجن با 120 هزار نفر جمعیت نمی باشد.
بیمارستانی که در ایستگاه وعده ها گیر کرده
عملیات احداث بیمارستان 239 تختخوابی بروجن در تاریخ 23/2/90 با تجهیز کارگاه توسط پیمانکار آغاز شده که به بخشی از وعده های محقق نشده مسئولان در بهره برداری از این پروژه بزرگ درمانی اشاره می شود.
کمبود اعتبار مالی و ناهماهنگی بین دستگاهی ، سد راه افتتاح بیمارستان
علیرضا قربانی مدیر بیمارستان بروجن در گفت و گو با خبرنگار
جهانبین نیوز اظهار داشت: ساختمان بیمارستان از تیرماه سال جاری تحویل دانشگاه علوم پزشکی شده و عملیات تجهیز درحال انجام می باشد.
وی با بیان اینکه تاکنون 70 درصد وسایل و تجهیزات بیمارستان با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد ریال خریداری و نصب شده، افزود: تجهیزات باقیمانده نیازمند 248 میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار دیگر می باشد.
قربانی خریداری و اجرای شبکه اتوماسیون اداری، تجهیزات کامل آزمایشگاهی، تجهیزات سردخانه اجساد، تجهیزات لندری، تانک اکسیژن مرکزی، تجهیزات واحد دیالیز، دستگاه های رادیولوژی پورتایل و ماموگرافی، ساکشن و فلومتر دیواری، ابزار و ست های جراحی، سیم بکس با مونیتورینگ، آمبولانس و... را از مهم ترین نیازمندی ها جهت افتتاح بیمارستان عنوان کرد.
مدیر بیمارستان بروجن ناهماهنگی های بین دستگاهی را دیگر موانع سد راه افتتاح بیمارستان جدید عنوان کرده و گفت: اجرای شبکه فیبر نوری که یکی از زیرساخت های مهم محسوب شده، به علت بدهی و عدم صدور مجوز از سوی شهرداری حل نشده باقی مانده است.
وی زیرسازی و اجرای مسیر دسترسی را از دیگر زیرساخت های مهم بیمارستان عنوان کرد و گفت : اجرای این مهم یکی از مصوبات فی ما بین شهرداری بروجن و اداره راه و شهرسازی بوده که همچنان در حد مصوبه در بین این دو دستگاه باقی مانده است.
قربانی افزود: در صورت تأمین اعتبار و در خوشبینانه ترین حالت ممکن، تجهیز و راه اندازی بیمارستان 239 تختخوابی بروجن نیازمند 2 ماه زمان برای نصب تجهیزات و تست اولیه می باشد.
به گزارش خبرنگار
جهانبین نیوز ؛ عملیات احداث بیمارستان 220 تختخوابی بروجن اردیبشهت ماه 90 در زمینی به مساحت 39 هزار و 100 مترمربع در 6 طبقه آغاز شده و و با مرور زمان و با اصلاح نقشه های ساخت توسط شرکت مجری به 239 تخت افزایش یافته است.
این بیمارستان فوق تخصصی با زیربناء 16 هزار و 500 مترمربع دارای بخش های تخصصی از قبیل جراحی زنان و مردان، زنان و زایمان، بستری کودکان، اورژانس، ICU، CCU، NICU و PCCU، پلی کیلینیک تخصصی داخلی، داخلی قلب، جراحی عمومی، ارتوپدی، چشم، گوش و حلق و بینی و دندان پزشکی و... می باشد.
اگرچه منابع مالی مورد نیاز جهت تجهیز و افتتاح این بیمارستان هنوز تأمین و تخصیص داده نشده و افتتاح این بیمارستان همچنان در هاله ای از ابهام قرار دارد، اما بهره برداری از این مجتمع بزرگ درمانی زمینه ارتقاء سرانه بهداشتی و ارائه خدمات مطلوب بهداشتی و درمانی به مردم بروجن و شهرستان های همجوار را فراهم خواهد کرد.
گزارش از محسن نادری
انتهای پیام/1030ج