وی تصریح کرد: این نظارت ها در روزهای تعطیل و غير تعطيل و در ساعات اداري و غير اداري و بصورت انکال انجام مي گردد.
به گفته وی، پیش بینی می شود در قالب اين برنامه از ۱۱ هزار و ۷۷۴ مرکز تهيه و توزيع مواد غذايي، ۴هزار و ۳۴۷ امکنه عمومي و ۳۷۷ اماکن بين راهي و ۷۹۶ سامانه آبرساني و در مجموع از ۲۳ هزار و ۱۲۲ مرکز شامل مراکز حساس و غير حساس بازديد بعمل خواهد آمد.
جزایری گفت: همچنین ۲۴ مرکز شبانه روزی روستایي و شهري، ۱۵ مرکز جامع خدمات سلامت روستايي و پزشک خانواده ، ۵۰ پايگاه اورژانس ۱۱۵ و ۱۱ بيمارستان خصوصي و دولتي طي اين ايام مورد بازرسي قرار خواهد گرفت.
وی در ادامه به برگزاری دوره های بازآموزی برای بازرسان بهداشت محيط و آموزش صنوف براي حفظ سلامت هم استانيان و مسافران نوروزي اشاره داشت.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری در ادامه به هم استانیان و مسافران نوروزی خواست با رعايت نکات بهداشتي و توصيه هاي بهداشتي با حفظ سلامت خود از بروز طغيان بيماري هاي منتقله از آب و غذا پيشگيري نمايند.
جزایری همچنین از مردم خواست، از خرید هرگونه مواد غذایي از دستفروشان و فروشندگان دوره گرد خوداري نمايند و در هنگام خريد مواد غذايي به مشخصات درج شده روي محصول شامل آدرس کامل توليد کننده، پروانه ساخت يا شناسه بهداشتي و تاريخ توليد و انقضاء دقت نمايند.
وی ادامه داد: همچنین توصیه می شود از خرید مواد غذايي فله اي و يا فاقد مشخصات خودداري نمايد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص بهداشت محيط و يا بهداشت مواد غذايي مراتب را از طريق سامانه ۱۹۰ و يا شماره تلف ۳۲۲۲۲۹۰۸ اطلاع دهيد تا در اسرع وقت توسط کارشناسان بهداشت محيط پيگيري شود.
انتهای پیام/1022ج