سید راشد جزایری سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری، در گفت وگو با جهانبین نیوز، اظهارکرد: برنامه سلامت نوروزی از ۲۰ اسفندماه ۹۷ لغایت ۱۷ فرودين ماه ۹۷ در سطح استان با حضور فعال ۱۸۸ نفر از بازرسين بهداشت محيط در قالب ۱۸ تيم عملياتي بمنظور کنترل و نظارت بر مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي، اماکن عمومي و بين راهي و سامانه هاي آب رساني از ساعت ۸ صبح الي ۸ شب به اجرا گذاشته مي شود.
وی تصریح کرد: این نظارت ها در روزهای تعطیل و غير تعطيل و در ساعات اداري و غير اداري و بصورت انکال انجام مي گردد.
به گفته وی، پیش بینی می شود در قالب اين برنامه از ۱۱ هزار و ۷۷۴ مرکز تهيه و توزيع مواد غذايي، ۴هزار و ۳۴۷ امکنه عمومي و ۳۷۷ اماکن بين راهي و ۷۹۶ سامانه آبرساني و در مجموع از ۲۳ هزار و ۱۲۲ مرکز شامل مراکز حساس و غير حساس بازديد بعمل خواهد آمد.
جزایری گفت: همچنین ۲۴ مرکز شبانه روزی روستایي و شهري، ۱۵ مرکز جامع خدمات سلامت روستايي و پزشک خانواده ، ۵۰ پايگاه اورژانس ۱۱۵ و ۱۱ بيمارستان خصوصي و دولتي طي اين ايام مورد بازرسي قرار خواهد گرفت.
وی در ادامه به برگزاری دوره های بازآموزی برای بازرسان بهداشت محيط و آموزش صنوف براي حفظ سلامت هم استانيان و مسافران نوروزي اشاره داشت.
رئیس مرکز بهداشت استان چهارمحال و بختیاری در ادامه به هم استانیان و مسافران نوروزی خواست با رعايت نکات بهداشتي و توصيه هاي بهداشتي با حفظ سلامت خود از بروز طغيان بيماري هاي منتقله از آب و غذا پيشگيري نمايند.
جزایری همچنین از مردم خواست، از خرید هرگونه مواد غذایي از دستفروشان و فروشندگان دوره گرد خوداري نمايند و در هنگام خريد مواد غذايي به مشخصات درج شده روي محصول شامل آدرس کامل توليد کننده، پروانه ساخت يا شناسه بهداشتي و تاريخ توليد و انقضاء دقت نمايند.
وی ادامه داد: همچنین توصیه می شود از خرید مواد غذايي فله اي و يا فاقد مشخصات خودداري نمايد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص بهداشت محيط و يا بهداشت مواد غذايي مراتب را از طريق سامانه ۱۹۰ و يا شماره تلف ۳۲۲۲۲۹۰۸ اطلاع دهيد تا در اسرع وقت توسط کارشناسان بهداشت محيط پيگيري شود.
انتهای پیام/1022ج