۰
plusresetminus
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به پایش شبکه‌های اجتماعی، گفت: با مدیران تلگرام و اینستاگرام در حال مذاکره هستیم تا بتوانیم قابلیتی را ایجاد کرده تا سیاستهای حفظ صیانت شبکه پیام‌رسانی را محقق کنیم، اگر این ملاحظات محقق شود، مشکلی پیش نخواهد آمد در غیراین صورت ما اقدامات لازم را اتخاذ خواهیم کرد.
در حال مذاکره با مدیران تلگرام و اینستاگرام برای صیانت از هویت ملی هستیم/ پیام‌رسان‌های خارجی باید سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران را رعایت
به گزارش جهانبین نیوز؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی، در حاشیه بازدید نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال در نشستی خبری اظهار کرد: ما برای هوشمند سازی کارت ملی ظرفیت و امکانات لازم را داریم و تلاش‌مان این است که تا پایان سال ۹۷ کارت هوشمند را برای همه شهروندان صادر کنیم.

وی با بیان اینکه ما به دنبال توسعه نظام هویتی هستیم و سعی داریم تا خدمات بهتر، مدرن و متحولی را انجام دهیم، افزود: امروزه دنیا بر این تلاش می‌کنند تا نظام هویتی را در همه محصولات اعم از سخت‌افزار و نرم‌افزار مشخص کنند، یعنی به زودی خودروهایی وارد بازار خواهند شد که احراز هویت است یعنی راننده زمانی که استارت می‌زند، هویت راننده ثبت و مشخص خواهد بود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: فضای مجازی به سمت هویت‌مند شدن پیش می‌رود چراکه به دنبال توسعه است و ما هم برای آنکه به این توسعه دست یابیم، باید سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای‌مان را هویت‌من کنیم.

وی با اشاره به اینکه در فضای مجازی نمی‌توان به طور کامل امنیت ایجاد کرد چراکه سرعت توسعه فضای مجازی بیش از توسعه سرعت امنیت در فضای مجازی است، بیان کرد: در فضای مجازی متأسفانه فضای ناامنی وجود دارد و شاخصی هم در این زمینه وجود ندارد که بدانیم فضای مجازی کدام کشور امن‌تر از دیگری است. ما برای استفاده از محصولات دخلی کاربران تأکید بسیاری داریم تا کاربران با مشکلات کمتری روبر شوند.

فیروزآبادی با اشاره به پایش شبکه‌های اجتماعی، گفت: با مدیران تلگرام و اینستاگرام در حال مذاکره هستیم تا بتوانیم قابلیتی را ایجاد کرده تا سیاستهای حفظ صیانت شبکه پیام‌رسانی را محقق کنیم، اگر این ملاحظات محقق شود، مشکلی پیش نخواهد آمد در غیراین صورت ما اقدامات لازم را اتخاذ خواهیم کرد و تصمیم‌گیری‌هایی را در این زمینه انجام می‌دهیم.

وی بیان کرد: توصیه ما به کسانی که کار رسانه‌ای انجام می‌دهند این است که اگر دارنده گروه‌ها و کانال‌های بیش از ۵ هزار هستند، در یک پیام رسان داخلی فعال باشند تا اگر ما مجبور به اتخاذ سیاست‌های محدودکنندگی شدیم، لطمه‌ای به کار دوستان رسانه‌ای نشود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: پیام‌رسان‌های خارجی باید سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران را رعایت کنند و به انتشار مطالب خلاف اخلاق نپردازند. اگر با ما همکاری داشته با شند، مشکلی پیش نخواهد آمد در غیر این صورت به سمت سیاست‌های محدودکنندگی خواهیم رفت. البته تا حدودی همکاری‌هایی وجود دارد.

وی با اشاره به طرح طبقه‌بندی شدن اینترنت در کشور گفت: هنوز سندی در این زمینه تهیه نشده است و ما به دنبال این هستیم که سرویس مناسبی را به هر گروه از جامعه ارائه دهیم. یعنی رسانه‌ها در استفاده از اینترنت مشکلی نداشته باشند و یا برای مدارس اینترنت کودکان را آماده خواهیم کرد. متأسفانه محتوایی که در فضای مجازی ارائه می‌شود بعضا برای همه گروه‌های سنی مناسب نیست و به تدریج این طبقه‌بندی را باید شروع کنیم.

دبیرشورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: هم‌اکنون مذاکراتی با وزارت آموزش و پرورش داشته‌ایم و در حال مقدمات کار برای اینترنت کودکان در مدارس هستیم.

در ادامه فیروزآبادی در جمع اصحاب رسانه گفت: این دوره از نمایشگاه، نمایشگاه خوبی بود شاهد رشد سریع هستیم که البته امری طبیعی است چراکه کشورمان، جامه جوان دارد. ما به دنبال توسعه کسب و کار هستیم و امیدواریم به واسطه فضای مجازی بتوانیم مشکل بیکاری را حل کنیم.

وی افزود: طرح سما سبب ارتقای سطح دانش کاربران می‌شود و فضای مجازی این ویژگی را دارد که بتوانیم استفاده مثبتی از آن داشته باشیم اگر کنترل شده باشد. طرح شامد از دیگر طرح‌های وزارت ارشاد است که البته باید دیگر سازمان‌ها و نهادها به این سمت حرکت کنند و به دنبال احراز هویت باشند و نظام هویتی را محقق کنند. برای تحقق این امر مردم هم باید مشارکت داشته باشند درغیر این صورت بازار به دست کسی خواهد افتاد که بر شکل‌دهی افکارمان تأثیرخواهد داشت.

دبیرشورای عالی فضای مجازی تصریح کرد: ۹ مصوبه در کمیسیون‌های مرکز ملی فضای مجازی آماده است که قرار است به صحن شورای عالی فضای مجازی برسانیم تا در چارچوب سیاست‌های‌مان تصویب و
به اجرا برسانیم. همچنین ماهانه جلسات‌مان با رئیس‌جمهور برگزار می‌شود.

در ادامه سیدمرتضی موسویان، رئیس مرکز رسانه‌های دیجیتال با اشاره به طرح شامد گفت: برای فیس‌بوک این آمادگی را داریم تا بر صحفات آن طرح شامد را اجرا کنیم. نگاه شامد یک نگاه ایجابی است و ما کاری به فیلتر یا فیلتر نبودن صفحات نداریم بلکه سعی داریم به واسطه شامد کنترلی برمحتوا داشته باشیم.

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۱۰:۲۴:۰۲

15 Nov 2024