به گزارش
جهانبین نیوز، رئيس دامپزشکي کوهرنگ در گفتگو با خبرنگار
کوهرنگ خبر گفت:اين قصابي ها بمنظور جلوگيري و کنترل بيماري هاي مشترک انسان و دام پلمپ شده اند.
خسرو خسروي افزود: در اين شهر بالاي 20 واحد قصابي فعاليت داشته است.
وي گفت: کشتار دام خارج ازکشتارگاه و انتشار خون و آلودگي در محيط (کشتار دام در شهر چلگرد خارج از کشتارگاه و در معابر عمومي انجام مي شود) خطر بروز بيماري هاي واگير دار را افزايش مي دهد.
اين مقام مسئول از مردم خواست که گوشت مورد نياز خود را از مراکز مجاز مورد تاييد دامپزشکي تهيه نمايند.
خسروي گفت: يکي از راه هاي پيشگيري از اين بيماري نگهداري لاشه هاي استحصالي در سالن پيش سرد و کشتارگاه به مدت حداقل 24 ساعت در دماي 4-0 درجه يخچال است.
رئيس شبکه دامپزشکي کوهرنگ بيان داشت: در کشتارگاه ها، ليبل گذاري و نگهداري گوشت در دماي 4-0 درجه يخچال انجام مي شود و همچنين حمل لاشه با خودرو هاي سردخانه دار تامراکز عرضه تحت نظارت دامپزشکي است.
بيماري ويروسي تب خونريزي دهنده کريمه کنگو يکي از بيماري هاي مشترک و خطرناک بين انسان و دام است که در دام زنده هيچ گونه علايمي ندارد و از طريق ترشحات دام آلوده و گزش کنه آلوده به انسان منتقل مي شود.
انتهاي پيام/610ک