به گزارش
جهانبین نیوز به نقل از
بام ايران خبر؛ هاشم حبيبيان يکي از مجريان اين طرح اظهار داشت: مرمت بناي اين سفرهخانه که بنايي قديمي است يک سال بهطول انجاميد و طراحي آن را با آقاي مرتصي آريافر انجام داديم.
مجري طرح با بيان اينکه ۴۰ نفر در سفرهخانه چلچراغ مشغول کار هستند، عنوان کرد: با اجراي اين طرح براي ۲۵ نفر بهصورت مستقيم و ۱۵ نفر غيرمستقيم فرصت شغلي فراهم شد.
حبيبيان به استفاده از تسهيلات با بهره بالا اشاره و اضافه کرد: تاکنون ۵۰۰ ميليون تومان براي اين طرح هزينه شده که ۴۰۰ ميليون تومان هزينه ساخت و ۱۰۰ ميليون تومان صرف تجهيزات شده است.
مجري طرح سفرهخانه سنتي چلچراغ با اشاره به انگيزه خود براي اجراي اين پروژه گردشگري خاطرنشان کرد: شهرکرد با ظرفيت بسيار بالاي گردشگري به چنين طرحي نياز داشت تا بتواند سلايق افراد مختلف را برآورده کند و محلي براي آشنايي گردشگران با آداب و رسوم محلي استان فراهم آورد.
اين طراح گفت: در اين سفرهخانه ۱۵ نوع غذاي سنتي پخت و ارائه ميشود که تماما از مواد غذايي سالم و طبيعي در آنها استفاده شدهاست.
وي تشريح کرد: آش کشک غذاي اصلي است که در اين مجموعه به گردشگران ارائه ميشود و با طرفداران فراواني که دارد به يک برند براي اين مجموعه تبديل شدهاست.
مجري طرح چلچراغ افزود: سنتيدوستان جشنهاي تولد، فارغالتحصيلي و ساير مجالس خود را در اين مجموعه زيبا برگزار ميکنند و از فضاي بسيار دلپسند آن براي بهيادمامدنيترين لحظات زندگي خود استفاده ميکنند.
حبيبيان با اشاره به فعاليت بخشهاي مختلف امورفرهنگي، امور الي و حسابداري، آشپزخانه و .... در اين مجموعه ادامه داد: برنامههاي فرهنگي هنري نيز در اين سفرهخانه سنتي برگزار و استقبال خوبي از آن ميشود.
اين فعال اقتصادي تصريح کرد: با توجه به شعار امسال، اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال، دولت بايد از اينگونه طرحها حمايت کند تا انگيزه کارآفريني در بين مردم بهويژه جوانان افزايش يابد.
انتهاي پيام1026ج /۵۳۰ب