۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶
کد مطلب : ۲۸۵۱۲
محمد دریایی درباره کم‌خونی اظهار داشت؛

درمان کم‌خونی با این خوراکی‌ها

با افزایش اشتها نمی‌توانید کم‌خونی را درمان کنید بلکه باید از روش‌های موثر برای رفع آن کمک بگیرید مبتلایان به کم‌خونی بهتر است زیر نظر متخصص در این زمینه به درمان خود بپردازند.
درمان کم‌خونی با این خوراکی‌ها
به گزارش جهانبین نیوز؛ به نقل از سرویس خانواده جام نیـوز، کم‌خونی عارضه‌ای است، بسیار بد که زندگی را برای انسان غیرقابل تحمل می‌کند.

به گفته وی شخص مبتلا به کم خونی همیشه خسته و کم انرژی، بسیار تحریک پذیر و عصبی است، تمرکز حواس برایش مشکل بوده و احساس کم حسی و بی‌حالی می‌کند.

این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی بیان داشت: افراد کم‌خون غالباً احساس مورمور شدن و احساس سرما در بدن دارند, کم اشتها می‌شود، پشت بدنشان درد می‌کند و بدنشان آمادگی پذیرش انواع عفونت را دارد و رنگ پریده می‌شود.

دریایی ادامه داد: دلایل کم خونی در افراد بسیار زیاد است، سوءتغذیه، کمبود برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی که در فرایند تولید و نگهداری خون سالم، نقش دارند. کمبود ویتامین B۱۲ و فولیک اسید از نوع کم‌خونی فقط آهن است.

وی افزود: کم‌خونی در تمام طبقات جامعه است، زیاد خوردن غذا برای رفع کم‌خونی کافی نیست و برای رفع کم‌خونی راه‌کاری مناسب نیست، کودکان، نوجوانان، دختران جوان و زنان باردار بیشتر در معرض کم‌خونی هستند.

این متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی اضافه کرد: حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از آهن موجود در مواد غذایی منشأ حیوانی دارد مانند گوشت گوسفند و گوشت پرندگان است و ۳۰ تا ۴۰ درصد آهن موجود در ماهی و جگر وجود دارد.

دریایی خاطرنشان کرد: هویج، انواع لوبیا، حبوبات، مغز پسته، جعفری خام، مغز تخم کدو، نخود فرنگی و نخود خشک همه از آهن غنی هستند ولی آهن آنها جذب کمی در بدن دارد و اگر موادغذایی حاوی آهن با گوشت یا ویتامین c خورده شود، آهن آنها بیشتر و بهتر جذب بدن می‌شود.

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۰۳:۰۷:۱۰

5 Nov 2024