به گزارش
جهانبیننیوز به نقل از خبرنگار
بام ايران خبر، رحيم ابراهيمي در نشست خبري با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان ايجاد پارک علم و فناوري را در زمينه ضرورت اهتمام به مقوله فناوري، توسعه اقتصاد دانش محور و اشتغالزايي تخصصي در مسير دستيابي به اهداف پيشرفت استان دانست.
وی تصريح کرد: کشاورزي و باغداري و صنايع تبديلي کشاورزي، شيلات، گردشگري و محيط زيست، معادن، آب و صنايع وابسته، صنايع فلزي و گياهان دارويي از جمله زمينه هاي فعاليت پارک علم و فناوري است.
ابراهیمی در خصوص شرايط و نحوه پذيرش و استقرار در پارک، گفت: کليه محققان، نوآوران و کارآفرينان در قالب يک شرکت و واحدهاي تحقيق و توسعه شرکتهاي کوچک و متوسط با احراز شرايط مي توانند به عضويت پارک درآيند و از حمايت هاي آن برخوردار شوند.
رئيس پارک علم و فناوري استان افزود: تاکنون ۱۱۰ واحد متقاضي ورود به پارک بودند که ۳۳ واحد پذيرفته شدند که در اين ۳۳ واحد ۲۷۰ نفر به طور مستقيم و غير مستقيم مشغول به کارند.
ابراهیمی، بسترسازي و ايجاد زيرساختهاي لازم جهت رشد، توسعه و ارتقاء فعاليتهاي موسسات فناور، افزايش قدرت رقابت و رشد صنايع متکي بر دانش در سطح ملي و بين المللي، فرهنگسازي اقتصاد دانايي محور سازمانهاي کشاورزي، گردشگري را از جمله راهبردهاي پارک علم و فناوري بيان کرد.
وی، ايجاد تعامل سيستماتيک با ديگر بخشهاي تحقيقاتي، صنعتي و اقتصادي، تلاش در جهت کاهش محدوديت ها و ايجاد مشوق هاي قانوني براي موسسات دانايي محور و تقويت ساختارهاي حمايتي از موسسات دانش محور را از ديگر راهبردها برشمرد.
ابراهیمی اظهار داشت: تاکنون یک ميليارد و ۶۰۰ ميليون ريال تسهيلات مالي در زمينه تحقق ايدههاي کاري موسسات اختصاص داده شده است.
انتهای پیام/