به گزارش
جهانبین نیوز ،کارشناس کنترل کيفي مواد غذايي شبکه بهداشت شهرستان سامان در گفتوگو با خبرنگار
سامان ما با بیان اينکه جشنواره غذاي سالم با هدف ارتقاء آگاهي خانواده ها به خصوص بانوان در راستاي استفاده بيشتر از گروه هاي مواد غذايي لبنيات، سبزيجات و ميوه جات در رژيم غذايي بوده است، اظهار داشت: ۳۰ نفر از بانوان ساماني در اين جشنواره با پخت غذا هاي سنتي و ايراني شرکت کرده اند.
آرزو ترکي با بيان اينکه ۲۰ نوع غذا شامل انواع آش, کتلت، ماکاراني، انواع کوکو، برشتوک (گداخته) انواع پلو و... بوده است، بيان داشت: به سه نفر از افراد برگزيده جوايزي اهداء خواهد شد.
ترکي افزود: در کنار جشنواره غذاي سالم نمايشگاه خطرسنجي سکته هاي قلبي و مغزي نيز برگزار شده است که بانوان در راستاي کاهش اين نوع بيماري ها بايد بيشتر غذاي کم چرب و کم نمک را براي خانواده تهيه کنند.
انتهاي پيام1026ج /۶۰۱س