۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶
کد مطلب : ۶۰۷۱۷
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد:

شعار سال نقشه راهی برای جهت‌گیری کشور

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: شعار سال نقشه راهی است که به جهت‌گیری کشور کمک می‌کند.
شعار سال نقشه راهی برای جهت‌گیری کشور
ملک‌محمد قربان‌پور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی جهانبین نیوز، اظهار کرد: شعار سال نقشه راهی است که به جهت‌گیری کشور کمک می‌کند.
 
وی تصریح کرد: شعاری که امسال توسط مقام معظم رهبری درخصوص سرمایه‌گذاری در تولید مطرح شد، می‌تواند چالش‌هایی مانند بیکاری، کاهش سطح رفاه مردم، پروژه‌های نیمه‌تمام اقتصادی و عمرانی را حل کند.
 
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در این راستا موانع و چالش‌هایی وجود دارد که بخشی از آن‌ها ملی و بخشی استانی می‌باشد.
 
قربان‌پور افزود: در این راستا باید در چند حوزه بهره‌وری، استفاده حداکثری از زیرساخت‌ها، امکانات و قوانین و مقررات بالادستی و...، فعالیت شود.
 
وی ادامه داد: در همین راستا شورای راهبری توسعه سرمایه‌گذاری در استان که وظیفه آن ایجاد یک استراتژی مناسب و برنامه جامع راهبردی کوتاه‌مدت برای همبستگی بین تولید، سرمایه‌گذاری و نقدینگی است، تشکیل شد.
 
قربان‌پور اذعان داشت: به عبارت دیگر تلاش خواهد شد سرمایه‌گذاری‌ها مبتنی‌بر مزیت‌های نسبی و مزیت‌های رقابتی در بستر یک اکوسیستم یا زیست‌بوم کسب و کار باشد که با رویکرد توجه به فناوری‌های نوین بوده و در این راستای اقداماتی انجام شد و برنامه‌هایی را هم در ادامه خواهیم داشت.
 
 معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهامحال و بختیاری گفت: لازم است در مرحله اول تبیین مفاهیم مستقل در شعاری که به‌عنوان شعار سال توسط مقام معظم رهبری داده شده است، صورت گیرد، همچنین باید بحث کلینیک سرمایه‌گذاری که عارضه‌یابی و تجویز راهکارها را برعهده دارد مورد توجه قرار گیرد.
 
 وی تاکید کرد: در این زمینه برای اینکه بتوانیم با تکنولوژی روز هم هماهنگ باشیم سامانه‌های سخت‌افزاری نرم‌افزاری خوبی در دستور کار قرار دارد که با کمک بخش خصوصی اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و سایر تشکل‌های اقتصادی انجام می‌گیرد، ولی نکته‌ای که بسیار اهمیت داره این است که شعار سال کمک می‌کند که تمامی دستگاه‌ها و سازمان‌های موثر کشور به سمت تحقق این شعار بروند و فقط دستگاه‌های اقتصادی را مکلف نمی‌کند.
 
قربان‌پور افزود: از همین‌رو تمام زیرساخت‌های دستگاه‌های مختلف، نهادهای حاکمیتی، ائمه جمعه و جماعت، نهادهای امنیتی و نهادهای قضائی باید دست به دست هم داده و بستر مناسبی ایجاد تا موانع سرمایه‌گذاری حل شود.
 
 انتهای خبر/۱۰۲۶ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۳ فروردين ۱۴۰۴

ساعت:

۱۲:۱۷:۳۸

23 Mar 2025