۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۳
کد مطلب : ۵۹۹۶۴
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری:

خوش‌خلقی امام علی (ع) زبان‌زد خاص و عام است

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: اخلاق نیکوی این امام بزرگوار زبان‌زد مردم است، تا جایی که حتی دشمنان ایشان هم در این زمینه نتوانستند خرده‌ای بگیرند.
خوش‌خلقی امام علی (ع) زبان‌زد خاص و عام است
حجت‌الاسلام والمسلمین سید بصیر موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: ترویج تفکر علوی و نشان دادن هویت زندگی و زیست حضرت علی (ع) می‌تواند در سوق دادن مردم به سوی دین و افکار اهل بیتی و علوی تاثیر بسزایی داشته باشد.
 
وی تصریح کرد: سعادت دنیا و آخرت انسان در گرو پیروی از اهل بیت (ع) به‌عنوان نورهایی مقدس است.
 
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: از وجود مقدس پیامبر عظیم‌الشان اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، درخصوص امام علی (ع) سوال شد، که ایشان چه جایگاهی نزد خداوند دارند، پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «چرا برخی درمورد کسی شک دارند که درجه و مرتبه‌ای مانند من نزد خدا دارد و از همه مقام‌های من جز نبوت برخوردار است» و سپس فرمود «هرکه علی (ع) را دوست داشته باشد، فرشتگان برای او استغفار می‌کنند و درهای بهشت بر او باز است تا از دری که بخواهد بدون حساب وارد شود».
 
وی با اشاره به اینکه جرج جرداق مسیحی در کتابش اینگونه می‌نویسد که «تاریخ و حقیقت گواهی می‌دهند که علی (ع) وجدان بیدار، شهید نامی، پدر و بزرگ شهیدان، فریاد عدالت انسان و شخصیت جاویدان شرق است.»
 
موسوی افزود: این نویسنده در جایی دیگر از حضرت علی (ع) به‌عنوان محور فکری اسلام و سرچشمه علوم عربی نام می‌برد چراکه در میان عرب هیچ دانشی نیست مگر آنکه حضرت علی (ع) آن را پایه‌گذاری کرده است.
 
وی عنوان داشت: بنابر نوشته مورخین در 13 رجب سال 30 عام‌الفیل حضرت علی (ع) در خانه خدا متولد شدند، ایشان از هر دو طرف هاشمی‌نصب است و القاب مشهور ایشان، اسدالله، مرتضی، امیرالمومنین می‌باشد.
 
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به حسن خلق امام علی (ع)  ادامه داد: اخلاق نیکوی این امام بزرگوار زبان‌زد مردم است، تا جایی که حتی دشمنان ایشان هم در این زمینه نتوانستند خرده‌ای بگیرند.

موسوی افزود: تولد امام علی (ع) در درون خانه خدا فضیلتی است که مقدسان شیعه و دانشمندان آن را در کتاب خود نقل کرده‌اند و در میان دانشمندان اهل تسنن گروه زیادی به این حقیقت اشاره داشته و آن را یک فضیلت بزرگ خوانده‌اند.
 
انتهای خبر/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳

ساعت:

۱۰:۴۳:۰۶

16 Jan 2025