حجتالاسلام والمسلمین سید بصیر موسوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین نیوز»، اظهار کرد: ترویج تفکر علوی و نشان دادن هویت زندگی و زیست حضرت علی (ع) میتواند در سوق دادن مردم به سوی دین و افکار اهل بیتی و علوی تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی تصریح کرد: سعادت دنیا و آخرت انسان در گرو پیروی از اهل بیت (ع) بهعنوان نورهایی مقدس است.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: از وجود مقدس پیامبر عظیمالشان اسلام حضرت محمد مصطفی (ص)، درخصوص امام علی (ع) سوال شد، که ایشان چه جایگاهی نزد خداوند دارند، پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «چرا برخی درمورد کسی شک دارند که درجه و مرتبهای مانند من نزد خدا دارد و از همه مقامهای من جز نبوت برخوردار است» و سپس فرمود «هرکه علی (ع) را دوست داشته باشد، فرشتگان برای او استغفار میکنند و درهای بهشت بر او باز است تا از دری که بخواهد بدون حساب وارد شود».
وی با اشاره به اینکه جرج جرداق مسیحی در کتابش اینگونه مینویسد که «تاریخ و حقیقت گواهی میدهند که علی (ع) وجدان بیدار، شهید نامی، پدر و بزرگ شهیدان، فریاد عدالت انسان و شخصیت جاویدان شرق است.»
موسوی افزود: این نویسنده در جایی دیگر از حضرت علی (ع) بهعنوان محور فکری اسلام و سرچشمه علوم عربی نام میبرد چراکه در میان عرب هیچ دانشی نیست مگر آنکه حضرت علی (ع) آن را پایهگذاری کرده است.
وی عنوان داشت: بنابر نوشته مورخین در 13 رجب سال 30 عامالفیل حضرت علی (ع) در خانه خدا متولد شدند، ایشان از هر دو طرف هاشمینصب است و القاب مشهور ایشان، اسدالله، مرتضی، امیرالمومنین میباشد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به حسن خلق امام علی (ع) ادامه داد: اخلاق نیکوی این امام بزرگوار زبانزد مردم است، تا جایی که حتی دشمنان ایشان هم در این زمینه نتوانستند خردهای بگیرند.
موسوی افزود: تولد امام علی (ع) در درون خانه خدا فضیلتی است که مقدسان شیعه و دانشمندان آن را در کتاب خود نقل کردهاند و در میان دانشمندان اهل تسنن گروه زیادی به این حقیقت اشاره داشته و آن را یک فضیلت بزرگ خواندهاند.
وی ادامه داد: شخصیت امام علی (ع) برای همه شیعیان سرلوحه است و نباید مختص یک روز در سال باشد، بلکه تبیین شخصیت ایشان باید در طول سال و هر روز برای جوانان صورت گیرد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان داشت: گذشت امام علی (ع) از مهمترین ویژگیهایی است که این امام بزرگوار داشت، در بردباری و گذشت ایشان از همه گوی سبقت را ربوده بود و برای اثبات این گفته باید به رفتار همراه با گذشت و عفو ایشان با دشمنانشان اشاره کرد.
موسوی یکی دیگر از فضایل امام علی (ع) را سخاوت و بخشندگی ایشان دانست و عنوان داشت: ایشان بخشندهتر از ابرهای پرباران بهاری بود و در این میدان هماوردی برای او نمیتوان سراغ گرفت.
وی افزود: پیامبر اکرم (ص) هفت ویژگی برای امام علی (ع) برشمردند، که مخصوص ایشان است و شامل وفاداری، مطیع امر خدا بودن، عدالت، بصیر بودن در قضاوت، مشکلگشایی از دردهای مردم، تقرب ایشان در پیش خدا و... میباشند.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری اذعان داشت: هرچه از ویژگیهای امام علی (ع) گفتند و بگوییم کم است، احادیث بسیاری از پیامبر اکرم (ص) نشاندهنده آن است که امیرالمومنین (ع)، بهترین فرد تاریخ انسانیت و باتقواترین آنها است، ایشان در عدالت، شجاعت و کرامت، عبادت، رشادت، رستگاری، فصاحت، بلاغت و بسیاری دیگر از صفتها پیشرو بودند و کتابها و مقالات بسیاری در این زمینه نوشته شده است.
موسوی افزود: سخنان بزرگان دین و علم در طول تاریخ نشان از محبوبیت امام علی (ع) نزد مسلمانان و غیرمسلمانان دارد.
انتهای خبر/1026ج