او برای 4 سال مسئول امور اجرایی کشور است و باید برای این مسیر پر پیچ و خم خود را آماده کند.
مسیری که از همان آغاز راه باید علاوه بر چشم انداز روشن برای امور اجرایی کشور، نسبت به تداوم حرکت قوه مجریه در ریل درست مدیریتی، اراده قوی و منسجم وجود داشته باشد.
حال اما برای عبور از چنین مسیر پر پیچ و خمی داشتن همراهانی دلسوز، متعهد، پاکدست و به تعبیر رهبر انقلاب جهادی، لازم و امری ضروری است. همکارانی که در باور «ما می توانیم» با رئیس جمهور همراه بوده و در طول دوران مدیریت خود لحظه ای از اولویت بخشی به منافع ملت فروگذار نکنند.
امروز کشور در مباحثی مثل قیمت سوخت، گرانی و تورم بیقاعده، یارانه ها و مسکن نیازمند جراحی گسترده است موضوعی که شاید اصلی ترین دغدغه مردم برای مشارکت در انتخابات به شمار می رود.
از این رو جراحی های اقتصادی اصولی از مسائل مورد انتظار مردم و خواص جامعه از رئیس دولت چهاردهم است.
حال اما سوال اینجاست که دولت پزشکیان در چه شرایطی خواهد توانست این جراحی های عمیق را در اقتصاد کشور انجام داده و یا دست کم در دوران مسئولیت خود فرآینده ورود به این فضا و بستر سازی های لازم را فراهم آورد.
پزشکیان تندروها را به همکاری دعوت نکند
بسیاری براین باورند که که وجود رجال کارآمد و صاحب کارنامه در امر اقتصاد می تواند در این زمینه گره گشای دولت باشد. موضوعی که شاید در روزهای اخیر به ویژه با برخی گمانه زنی ها از انتخاب اعضای کابینه چهارهم به یکی از دغدغه های مردم و جریانات سیاسی مبدل شده است.
محتبی رحماندوست عضو جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا در این باره گفت: لازمه جراحی اقتصادی در کشور داشتن همکارانی بدون جناح بندی سیاسی در اطراف رئیس جمهور است.
وی افزود: کسانی که گرایش های سیاسی تند دارند به ضرر کشور و منافع ملت هستند و همواره مسائل اولویت دار را قربانی جناح سیاسی خود می کنند.
این نماینده ادوار مجلس این را هم گفت که پزشکیان برای انجام مسائل اولویت دار کشور کسانی را که سرخط تندروی سیاسی در کشور هستند را به عنوان همکار خود در دولت انتخاب نکند.
حالا، اما باید منتظر ماند تا نتیجه گزینش اعضای کابینه توسط رئیس جمهور نهم مشخص شود تا افکار عمومی نسبت به اراده رئیس جمهور برای جراحی اقتصادی در کشور قضاوت کنند.