۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۵
کد مطلب : ۵۸۰۰۹
جهانبین نیوز گزارش می‌دهد؛

بحران آب در شهرکرد معضلی جدی

در حال حاضر بزرگ‌ترین معضل شهرکرد بحران بی‌آبی است که باید مسئولین برای حل آن تلاش کنند.
بحران آب در شهرکرد معضلی جدی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهانبین نیوز، مصطفی حیدری رئیس شورای شهر شهرکرد در دیدار با بازرس کل چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه شورای شهر و سازمان بازرسی فعالیت مشابه یکدیگر دارند، افزود: در شورای اسلامی شهرکرد هر هفت نفر اعضا در دوره ششم با همدلی و اتحادی که وجود دارد فعالیت نظارتی خود را انجام می‌دهیم تا شیرینی آن نیز برای مردم احساس شده و انجام کارها به صورت قانونی و درست رضایت‌مندی مردم را در بر داشته باشد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تصریح کرد: با توجه به تعامل خوبی که بین سازمان بازرسی و مدیریت‌شهری وجود داشته و دارد مواردی که باعث بروز مشکلاتی شده بود رفع شد.

وی با اشاره به اینکه در صورت اعلام مشکلات به شورای اسلامی شهر می‌توانیم جهت رفع این مشکلات همکاری داشته باشیم، اظهار داشت: مهم‌ترین مشکل حال حاضر مدیریت‌شهری مرکز استان عدم همکاری برخی دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل کمربندی‌ها و به ویژه بحران آب فضای‌سبز است که باید برای حل معضل کم آبی تمهیدات ویژه‌ای توسط مسئولان استانی با تعامل و همکاری با شهرداری شهرکرد اندیشیده شده و در اولویت مدیران آب و فاضلاب و آب منطقه‌ای باشد.

حیدری گفت: تمام تلاش خود را جهت اجرای کامل قانون به کار گرفته و کمال همکاری را با سازمان بازرسی خواهیم داشت و تقاضا داریم موارد مورد نظر این سازمان کماکان به شورای شهر اطلاع داده شود تا طبق قانون اجرایی شود.

فاطمه بیگی در دیدار اعضا شورای شهر و شهردار شهرکرد با بازرس کل چهارمحال و بختیاری، بیان داشت: وقتی مردم با سند ۶ دانگ رسمی به حوزه املاک مراجعه می‌کنند دلیلی ندارد که هزینه‌های گزاف را شخص پرداخت کند، وقتی کسی در منظریه زمین خریداری می‌کند و از اقشار کم درآمد می‌باشد و ما ۱۰ درصد از زمین را نیز رهن می‌کنیم.

وی افزود: اگر حق و حقوق شهرداری تضییع شده باید حق شهرداری داده شود تا در مسائل شهری به شهروندان خدمت‌رسانی کند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد یادآور شد: ما میراث‌دار هستیم بخشی از کارها به ما رسیده در جهت تحقق آنها تلاش می‌کنیم و بخشی از پروژه‌ها و برنامه‌های ناتمام از قبل بوده که در جهت رفع مشکلات تلاش می‌کنیم.

تأمین امنیت شغلی نیروهای شرکتی و حجمی شهرداری شهرکرد را در اولویت قرار دهیم

وی تصریح کرد: برخی پاکبان‌های حجمی و بخش‌خصوصی با مصوبه سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور تبدیل وضعیت شدند، اما تکلیف نیروهای شرکتی و حجمی که سهمیه و امنیت شغلی ندارد چیست، باید فکری به حال این نیروها که در جهت خدمت به مردم تلاش می‌کنند، انجام شود.

ماشاالله ایزدی عضو دیگر شورای شهر شهرکرد در ادامه این نشست اظهار کرد: در آموزه‌های دینی خدمت به مردم عبادت است و هرکس در این عرصه بیشتر تلاش کند پیش خدا محبوب تراست.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد گفت: از جمله عوامل امید بخشی و اعتماد مردم خدمت صادقانه و شبانه‌روزی است، اما یکی از عواملی که بعضاً باعث نارضایتی و نگرانی مردم می‌شود، عدم هم‌افزایی و تعامل میان برخی دستگاه‌ها می‌باشد، در حال حاضر شهرک منظریه منطقه کم برخوردار است، این نوع شهرسازی در تراز تمدن اسلامی نیست، چون زیر ساخت‌های آن کامل نشده، در این باره نیاز به یک هم‌افزایی با ادارات خدمات رسان است تا موجب تعالی منطقه گردد.

وی بیان داشت: شهر، شهروند و شهرداری سه عنصر پیوسته و مرتبط به هم می‌باشند که وحدت رویه‌، تعامل، اعتماد و هم‌افزایی آن‌ها زمینه توسعه را فراهم می‌کند. در دوره ششم، شورای اسلامی شهر تلاش می‌کند در راستای تحقق اهداف متعالی شهرداری برای خدمت به مردم و صیانت از حقوق شهروندی منشأ خیر و خدمت باشد، و با عدالت محوری و توزیع متوازن خدمات شهری این مسیر را ادامه دهد، برای تحقق این واقعیت، انتظار داریم همه دستگاه‌های خدماتی برای دستیابی به این اهداف با کمک به مدیریت شهری در خدمات‌رسانی همت گمارند تا انشاالله در نتیجه بخش بودن مجموع تلاش‌ها در عرصه‌های مختلف شهری تسریع گردد.

معوقات پرداخت شود پروژه‌ها سریع‌تر انجام می‌شود

ایزدی به دویست و بیست میلیارد تومان طلب شهرداری از ادارات اشاره و اذعان داشت: اگر این معوقات زودتر در اختیار شهرداری قرار بگیرد، پروژه‌ها سریع‌تر اجرا می‌شود و باعث ایجاد امید، رغبت و انگیزه در بین مردم می‌شود، در این باره هم‌افزایی بین دستگاه‌های اجرایی نیز خیلی مهم است.

عضو هیئت‌هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهرکرد خاطر نشان کرد: در مواردی خلأ‌های قانونی در حوزه شهری داریم که بعضاً به روز نیستند، بنابراین ممکن است حق مردم تضییع شود، لذا تلاش می‌کنیم خلأ‌های قانونی در حوزه مدیریت شهری را شناسایی و با کمک نهادی مرتبط به ویژه قانون‌گذار اصلاح نمائیم.

بافت فرسوده اطراف امامزادگان نیاز به بازسازی و ترمیم دارد

وی به بافت فرسوده اطراف امامزادگان دو معصوم (س) شهرکرد اشاره و گفت: بافت فرسوده اطراف امامزادگان نیاز به بازسازی و ترمیم دارد، شایسته است همه دستگاه‌های متولی مرتبط از جمله مدیریت‌شهری، ادارات کل مسکن و شهرسازی، اوقاف و امور خیریه، میراث فرهنگی و گردشگری و..... دست به دست هم دهند تا مشکلات این منطقه حل شود و مردم از ظرفیت معنوی این اماکن مقدس بیشتر بهره‌مند شوند، ما موضوع را با همکاری اعضای محترم شورای اسلامی شهرکرد پیگیری می‌کنیم.

خداکرم عباسی عضو دیگر شورای شهر شهرکرد در ادامه این نشست مطرح کرد: شورای شهر یک پارلمان درون استانی کوچک می‌باشد که الزاماً نباید به دنبال انطباق و اجرای دقیق قوانین باشد، که اگر هدف فقط اجرای قانون بود یک مجری در نظر گرفته می‌شد و نیاز به شورا نبود.

رئیس کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری شورای اسلامی شهرکرد بیان داشت: ساحت شورای شهر اصلاح یا تغییر قوانینی می‌باشد که قابلیت اجرا ندارند و با مقتضیات زمان و مکان مغایرت دارد؛ شورا باید بتواند یک‌سری مصوبات را در جهت صلاح و مصلحت شهر و مردم و انطباق با نیازهای روز تصویب کند.

وی با بیان اینکه بوروکراسی اداری یک ساختار برای اجرای دقیق و صحیح قوانین در جهت خدمت به مردم است، یادآور شد: امروز پیچیدگی بوروکراسی در سیستم اداری ما تبدیل به معضل بزرگی شده که به مردم و جامعه آسیب می‌زند در نتیجه لازم است در بوروکراسی اداری اصلاحاتی صورت بگیرد؛ اگر این اصلاحات صورت نمی‌پذیرد حداقل جرأت و شهامت عمل را از مدیران و کارکنان دولت نگیریم.

مجتمع فناوران ۲ هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود

وی درباره مشکلات موجود در شهرکرد خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات شهر ما فن‌آوران ۲ می‌باشد که هر چه زودتر می‌بایست تعیین تکلیف گردد چرا که تعداد زیادی از کسبه و صنعتگران که در حال خدمت‌رسانی به شهروندان می‌باشند به جهت تأمین فضای کسب و کار در مضیقه هستند و نهایتأ فشار مالی این موضوع به مصرف کننده خدمات تحمیل می‌گردد بنابراین تأمین فضای کسب و کار یکی از مهم‌ترین ضرورت‌های شهر می‌باشد.

عباسی خاطر نشان کرد: اگر شهرک مشاغل که در طرح جامع شهر دیده شده اجرا شود ما می‌توانیم واگذاری زمین به نیازمندان فضای کسب و کار را داشته باشیم و به این صورت فشار فن‌آوران ۲ را کاهش دهیم.

رئیس کمیسیون ساماندهی مشاغل و اقتصاد شهری شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به ۲ هزار و پانصد واحد صنایع حوضچه‌ای که جز کارگاه دیده شده است، مطرح کرد: ۲ هزار و پانصد واحد کارگاه نیز در صنایع حوضچه‌ای دیده شده که متأسفانه در تملک افراد غیر صنعت‌گر قرار دارد از طرفی هیچیک از کسبه و بازاریان توان خرید این اراضی را ندارند و عملاً صنایع حوضچه‌ای قابلیت کارگاه شدن را ندارد، همچنین کسانی که در فن‌آوران خدمت می‌کنند توان خریداری این واحدها را ندارند؛ بنابراین صنایع حوضچه‌ای امکان کارگاه شدن را ندارد و تغییر کاربری این اراضی اجتناب ناپذیر است و لذا باید تمهیدات لازم دیده شود تا این فضا از لیست کارگاه‌های طرح جامع خارج و معادل آن در جای مساعدتری واحد کارگاهی واگذار کنیم.

وی در پایان گفت: در شهر شهرکرد فضای کسب و کار خیلی کم وجود دارد، همه مشکلات به طرح جامع گره خورده است؛ لذا لازم است برای ارائه طرح جامع اهتمام داشته باشیم تا بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.

پروژه‌ها در شهرکرد فعال است 

محمدحسین واحدیان در دیدار با بازرس کل چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: نگاه بازرسی عمدتاً پیشگیرانه از باب وقوع یک تخلف در مجموعه ادارات می‌باشد اما در فراخور اگر نقصانی در مجموعه باشد اقدامات قانونی از سمت اداره بازرسی انجام می‌شود.

وی بیان داشت: برخی از قوانین که در هیئت دولت و بعضاً در بخش نامه و دستورالعمل‌هایی که وزارتخانه تدوین و ابلاغ می‌کند تعارضاتی وجود دارد، که این تعارضات باعث ابهام و سردرگمی در اجرای قوانین شده، دستگاه‌های نظارتی کمک کنند و با تسهیل‌گری، بوروکراسی اداری را کاهش دهند تا باعث جلب رضایت شهروندان رخ دهد.

شهردار شهرکرد یادآور شد: بودجه شهرداری در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۶۰۰ میلیارد با اصلاح بودجه بود، در سال ۱۴۰۲ بودجه هزار و ۱۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۳ بودجه شهرداری به هزار و ششصد و هفتاد میلیارد تومان رسید، این افزایش سه برابری بودجه در این ۲ سال به دلیل افزایش تعرفه درآمدی، استحصال درآمدهای مقفول مانده که در ادارات داشتیم، درآمدها از ارزش افزوده و… می‌باشد.

وی تصریح کرد: سال گذشته و امسال تعدد پروژه‌های بزرگ و کوچک در سطح شهر به گونه‌ای می‌باشد که مردم شروع فعالیت و پویایی مدیریت شهری را در سطح شهر می‌بینند از جهت جلب رضایت مردم و پرداخت بدهی به شهرداری، سال گذشته پرداخت عوراض به شهرداری یک و نیم برابر بیشتر از مبلغ تعیین شده بود.

واحدیان گفت: پروژه‌های زیادی را در سال جاری شروع کردیم و این تعدد باعث شده هم شهر تغییر و تحول یابد، ما به عنوان مرکز استان باید بیش از این فعالیت کنیم، در کنار پروژه‌های جدید یک سری پروژه بر زمین مانده بود که مدیریت‌شهری به آن‌ها ورود کرد، از جمله برج‌های دوقلو، اراضی روبروی دانشگاه، شهرک منظریه و… پرونده‌ها مجدد به جریان افتاد، حل و فصل این موارد نیاز به هم افزایی دستگاه‌های اجرایی شهرستان و استانی دارد.

اطلاعات باید به دست ما برسد 

سید مهدی تقوی در دیدار با اعضا شورای شهر و شهردار شهرکرد با تاکید بر سیاست بازرسی بر پیشگیری که منوط بر تعامل با دستگاه‌ها است، اظهار کرد: باید اطلاعات به ما برسد تا قبل از این که اتفاقی بیفتد بتوانیم پیشگیری کنیم؛ اما اگر زمان گذشت دیگر نمی‌توان به جمع بندی رسید و جلوی جسارت مدیران را بگیریم، تشکیل پرونده و دادگاه دردی از شهروندان دوا نمی‌کند و مشکلات شهروندان بعضاً چندین سال با روح و روان آن‌ها بازی می‌کند.

وی بیان داشت: در حوزه تعاملات دستگاه‌های اجرایی با شهرداری چون موضوع اجرایی است وظیفه‌ای در این زمینه بازرسی ندارد و استانداری به عنوان عالی‌ترین مرجع باید ورود کند.

بازرس‌کل چهارمحال و بختیاری افزود: اگر در امور اجرایی بازرسی ورود کند به دلیل تخلف دخالت در امور اجرایی تحت تعقیب قرار می‌گیرد، ولی به خاطر رضایت‌مندی مردم این ریسک ارزش دارد و این آمادگی وجود دارد که ما هر جا نیاز بود ورود کنیم و به صورت موردی مسائل را حل کنیم.
وی اذعان داشت: همه دستگاه‌های اجرایی مشکلاتی را در بحث تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و حجمی را دارند.

تقوی گفت: در حالت کلی طرح تفضیلی و جامع که پیش بینی شده با واقعیت موجود واقعاً هم‌خوانی ندارد، چندین مرتبه ورود کردیم که برخی تصمیمات اشتباه می‌باشد و قانون مشخص کرده یک مرجعی تصمیم گیری کند و هیچ مرجع نظارتی ندارد؛ مگر موارد خاص که شورای عالی شهرسازی ورود می‌کند، خیلی وقت‌ها تصمیمات بر اساس ضروریات است.

وی با بیان اینکه حق و حقوق یک و نیم دهه شهرداری در یک یا دو سال اخیر وصول نمی‌شود، یادآور شد: می‌توان وصول بدهی را آغاز کرد، تا شهرداری سالی ۱۰ یا ۱۵ درصد از وصول را بتواند منبع درآمد داشته باشد.

بازرس‌کل چهارمحال و بختیاری درباره مشکلات محله ۳۲ منظریه خاطر نشان کرد: دولت یک توان نقدینگی مالی عالی در دست است می‌خواهد مسکن ملی را اجرا کند؛ مسجد، بیمارستان، کلانتری و… انجام دهد.

تقوی دوباره تأکید کرد: نظر ما بر پیشگیری می‌باشد، منوط به تعامل هر قسمتی که رضایت به پیشگیری دارد و دوست ندارد پرونده سازی شود، برای مشکلات هم آمادگی داریم کمک کنیم هر چند که برحسب وظایف ممنوع از دخالت در امور اجرایی هستیم، کمک می‌کنیم تا اوضاع را بهتر از قبل شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهانبین نیوز، در پایان دیگر اعضای شورای اسلامی شهرکرد از تعامل و همکاری اداره کل بازرسی استان چهارمحال و بختیاری با مدیریت شهری تشکر نمودند و آرزوی توفیق و سربلندی برای تمام خدمت گذاران نظام مقدس جمهوری اسلامی نمودند.
رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار شهرکرد با اهدای لوح تقدیر به «سید مهدی تقوی» بازرس‌کل چهارمحال و بختیاری از زحمات ایشان قدردانی نمودند.

انتهای خبر/۵۳۰ج
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۳

ساعت:

۰۹:۴۴:۲۴

14 Jul 2024