۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۳
کد مطلب : ۵۶۹۲۹
جهانبین‌نیوز گزارش می‌دهد;

اقدامات اقتصادی در آخرین شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی تشریح شد

آخرین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی سال ۱۴۰۲ امشب برگزار و برخی اقدامات حوزه اقتصادی چهارمحال و بختیاری تشریح شد.
اقدامات اقتصادی در آخرین شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی تشریح شد
به گزارش خبرنگار حوزه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «جهانبین‌نیوز»، آخرین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی سال ۱۴۰۲ امشب در محل اتاق بازگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری، برگزار شد.

در این نشست مدیران اقتصادی چهارمحال و بختیاری به تشریح برخی اقدامات حوزه کاری خود پرداختند.
تهمتن عبدالهی در ابتدای جلسه با اشاره به اینکه اعتبارات سال‌جاری در تبصره 18  با تاخیر ابلاغ شد، اظهار کرد: در 1401 در بند الف تبصره ۱۸ تاکنون یک‌هزار و ۲۷۰ میلیارد تومان تسهیلات به استان اختصاص شده است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی چهارمحال و بختیاری افزود: در مجموع و در سه بند سه میلیارد و  ۵۶۰ میلیارد تومان اعتبار تبصره ۱۸ به این استان اختصاص یافت که از این میزان ۳ میلیارد و ۱۲۲ میلیارد تومان مصوب و یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان توسط بانک‌های عامل پرداخت شده، این میزان معادل ۴۵ درصد اعتبار اختصاص یافته است.

وی بیان کرد: اصناف و دستگاه‌های اجرایی در تبدیل مجوزهای قدیمی به الکترونیک سرعت عمل داشته باشند.
در ادامه حسین برزگر با بیان اینکه در سال‌جاری ۳ هزار و ۴۰۰ شغل در بخش کشاورزی توسط نهادها در این استان ایجاد شده است، اظهار کرد: با این میزان اشتغال ایجاد شده در بخش کشاورزی شاهد تحقق ۱۰۱ درصدی تعهد اشتغال این دستگاه هستیم.

وی با بیان اینکه در زراعت امکان توسعه کمی نیست، گفت: بنابراین توسعه صرفا کیفی است، در چهارمحال و بختیاری ۹۲ درصد با برنامه الگوی کشت کشور انطباق داشتیم، همچنین بذور اصلاح شده امسال به دو برابر افزایش پیدا کرد.

برزگر افزود: در چهارمحال و بختیاری ۸۰ درصد افزایش خرید تضمینی گندم داشتیم، ذخیره گندم استان چهارماه است، تامین و تنوع کالاهای اساسی امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه شاهد افزایش ۲۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان در سال‌جاری هستیم، عنوان کرد: همچنین تولید ۲۶ تا ۲۷ تن گوشت قرمز و مرغ در استان در سال‌جاری تولید شد.

وی توضیح داد: ۱۰۰ تن گوشت منجمد قرمز در چهارمحال و بختیاری تامین شده و تا عید سعید فطر در بازار توزیع می‌شود.

برزگر با بیان اینکه ۴۰ درصد گلخانه‌های چهارمحال و بختیاری کد QR دریافت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی ۳۰۰ شهرک دامداری، کشاورزی و گلخانه‌ای در استان آغاز شده است.
شهرام زارع در ادامه جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با بیان اینکه تثبيت اشتغال در سال آینده یکی از اولویت‌های اقتصادی در استان است، اظهار کرد: حمایت از بخش خصوصی موجب ایجاد و تثبیت اشتغال خواهد شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در راستای بهبود فضای کسب و کار باید دولت از بخش خصوصی حمایت به‌عمل آورد، عنوان کرد: امیدواریم با تشکیل جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی بتوانیم در راستای حل مشکلات این بخش گام برداریم و نرخ بیکاری استان را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری برای تامین نیروی کار ماهر با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: بنابراین با انعقاد تفاهم‌نامه مابین بخش خصوصی و سازمان فنی و حرفه‌ای درصدد هستیم تا نیروی کار ماهر مورد نیاز واحدهای تولیدی را تربیت کنیم، امیدواریم با حمایت نهادهای آموزشی نزدیک به ۱۵۰ نیروی ماهر را تربیت و به واحدهای تولیدی جهت اشتغال معرفی کنیم.

زارع در خصوص برگزاری دوره‌های آموزشی کارآفرینان و بازرگانان نسل فردا در چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: در چشم‌انداز اولیه ۵۰ نوجوان در این دوره‌ها شرکت خواهند کرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به در سال‌جاری ۱۱ جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با حضور مقامات ملی و استانی برگزار شده است، خاطرنشان کرد: این جلسات ۷۰ مصوبه استانی، ۱۲ مصوبه ملی و ۱۰ دستاورد ملی داشته است.

وی افزود: تامین آب شهرک صنعتی، تعیین ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری در زنجیره ارزش، تعیین شعبه رسیدگی به پرونده‌های قضایی بخش خصوصی در دادگستری(۱۰۲ دادگاه قضایی و ۱۰ حقوقی) بخشی از مهم‌ترین دستاوردهای شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری است.

زارع بیان کرد: تعداد کارت‌های بازرگانی اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری به ۵۸۰ عدد افزایش پیدا کرده است، به همین علت نمایندگان پارلمانی اتاق بازرگانی استان در اتاق بازرگانی ایران به ۶ نفر افزایش پیدا کرده و افق بلندمدت حضور ۸ نماینده پارلمانی از استان در اتاق بازرگانی ایران است.

رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری در پایان تاکید کرد: بسیاری از مشکلات فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان استان در کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی و شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان حل می‌شود.
همچنین امین مالکی با بیان اینکه در حوزه صادرات استان کارهای خوبی انجام شده است، اظهار کرد: شاهد رشد ۲۵۰ درصدی صادرات از گمرک هستیم.

نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه بسیاری از کارفرمایان در حال حاضر دغدغه‌هایی در خصوص قانون اصلاح عناوین شغلی و تعیین دستمزد سوابق ناشی از کمیته‌های احتساب سوابق (موضوع بندهای الف و ب) سازمان تامین اجتماعی دارند، گفت: حدود هفت پیشنهاد برای حل این مشکل ارائه شده است.

مالکی در پایان با اشاره به فعالیت‌های نمایشگاه‌های بین‌المللی چهارمحال و بختیاری، توضیح داد: در تلاشیم با برپایی نمایشگاه‌های فصلی، ماهانه به‌صورت مستمر به ارائه کالا با قیمت مناسب کمک کنیم، حداکثر تخفیف برای غرفه‌ها و کالاها در نظر بگیریم.
غلامعلی حیدری در انتهای جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان با اشاره به اینکه استان در مسیر توسعه قرار گرفته است، اظهار کرد: رابطه بین بخش خصوصی و دولتی باید تقویت شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ماموریت‌های اتاق بازرگانی، گفت: تقویت همکاری بین بخش‌های مختلف صنعت، معدن و کشاورزی یکی از ماموریت‌های اصلی این پارلمان بخش خصوصی است، اتاق بازرگانی باید در راستای بهبود فضای کسب و کار و فضای سرمایه‌گذاری گام بردارد.

وی با تاکید بر اینکه توسعه اقتصادی موجب توسعه سایر بخش‌های کشور می‌شود، عنوان کرد: باید اتاق بازرگانی به تامین نیروی کار ماهر اهتمام بورزد، نیروی ماهر در محیط‌‌های صنعتی می‌تواند به جلوگیری از خام‌فروشی کمک کند.

حیدری با بیان اینکه راه‌اندازی بازارچه‌های دائمی عرضه و فروش کالاهای تولیدی در استان در دستور کار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان قرار بگیرد، یادآور شد: تولیدات مشاغل خانگی و کشاورزی می‌تواند در این بازارچه‌ها عرضه شود، این اقدام در کاهش تورم نیز موثر است و رضایت‌مندی در بین تولیدکننده و مصرف‌کننده را نیز افزایش می‌دهد.

استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: صنعت گردشگری باید در استان رونق پیدا کند، مناطق گردشگری در استان معرفی شود، رونق گردشگری موجب ایجاد اشتغال و افزایش تولید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کارگروه کشاورزی و دامپروری در چهارمحال و بختیاری فعال شده است، عنوان کرد: در تمامی شهرهای استان باید واحد دامپروری ایجاد شود، حل مشکلات بخش کشاورزی و دامپروری موجب تثبیت اشتغال و ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد.

حیدری با تاکید بر اینکه تحقق مصوبات سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری باید با جدیت دنبال شود، گفت: تعهدات هلدینگ‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در استان باید بررسی و دنبال شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه باید توسعه شهرک‌های صنعتی در تمامی شهرهای استان در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی دنبال شود، تصریح کرد: ایجاد و راه‌انداری صنایع‌تبدیلی و تکمیلی نیز در دستور کار قرار بگیرد، همچنین تکمیل زنجیره ارزش محصولات تولیدی در استان در دستور کار قرار بگیرد.

وی با اشاره به سند توسعه استان‌های زاگرس‌نشین، یادآور شد: باید از تمامی امکانات و ظرفیت‌ها برای توسعه استان بهره‌مند شویم.

حیدری گفت: تسهیلات بانکی مورد نیاز بخش خصوصی از محل‌های مختلف از جمله سفر ریاست جمهوری به چهارمحال و بختیاری از سوی شورای هماهنگی بانک‌ها پیگیری شود، پرداخت تسهیلات موجب تحول می‌شود، افزایش  صادرات غیرنفتی و کاهش نرخ بیکاری نمونه‌ای از این تحولات است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در این استان ساماندهی شده است، اظهار داشت: باید از ظرفیت این شرکت‌ها برای ایجاد اشتغال پایدار و افزایش تولید بهره‌مند شد.

انتهای خبر/۱۰۳۱ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۲

ساعت:

۲۱:۱۸:۳۸

13 Mar 2024