به گزارش «
جهانبین نیوز»، محسن مولوی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری در حاشیه نشست هماندیشی بین تشکلات کارفرمایی و کارگری استان که با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری برگزار شد اظهار کرد: انتظار میرود باهم اندیشی و همفکری تشکلات مختلفی که در این جلسه حضور دارند بتوانیم گامهای مؤثر اثرگذاری در حوزههای مدنظر با مشارکت و همکاری یکدیگر برداریم.
وی ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت فرارسیدن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود: در این جلسه نمایندگان تشکلات کارگری و کارفرمایی و کابین کارآفرینی و تعاون استان بتوانند ضمن ارائه گزارش نسبت به مشکلات خود را مطرح کنند.
مولوی همچنین اظهار داشت: بیش از 230 تشکل کارگری و کارآفرینی یا کارفرمایی در استان چهارمحال و بختیاری وجود دارد که این تشکلات نمایندگان حداقل 105 هزار کارگر بیمهشده هستند که در 12 هزار کارگاه مشغول کار هستند.
وی ابراز کرد: همکاران بنده از ابتدای امسال تاکنون با همکاری تشکلهای کارگری بیش از 6 هزار و پانصد بازرسی از کارگاههای مشمول قانون کار را داشتند که بیش از 5 هزار بازرسی ما فقط مربوط به رعایت مسائل ایمنی و رعایت مسائل مربوط به حقوق و مزایا کارگران در محیطهای کارگری بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: بیش از 4 هزار صدور رفع نقص و مسائل دستوراتی صادر کردیم که بتوانیم گامهای مؤثری در راستای صیانت از کار در استان داشته باشیم.
مولوی عنوان کرد: 10 هزار و 400 نفر ساعت آموزش برای کارفرمایان در سطح استان برگزارشده و 2 هزار و 700 دادخواستی هم که بوده برای تنظیم روابط کارگر و کارفرما در هیئتهای تشخیص انجام دادیم که شکایتهای کارگری نسبت به سال گذشته و هم تعداد مقرریبگیران بیمه بیکاری که این هم در رده خاص خودش کاهشی بوده است.
وی تصریح کرد: در حوزه اشتغال استان از ابتدای امسال تاکنون بیش از هزار و چنجاه میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه در حوزه اشتغال استان پرداخت کردیم که بیش از 10 هزار نفر از مردم استان توانستند از این تسهیلات استفاده کنند، حداقل نرخ این تسهیلات 4 درصد و حداکثر 65 درصد بوده است.
وی بیان کرد: بیش از 5896 مجوز راهاندازی اشتغال در سطح استان راهاندازی کردند و در راستای دغدغه کارفرمایان در بحث تأمین نیروی انسانی هم در سطح کشور سامانه جستجوی شغل راهاندازی شد.
محسن مولوی ادامه داد: در این سامانه هم کارفرمایانی که نیاز به کارگر دارند و هم افرادی که متقاضی شغل هستند ثبتنام و رزومه خودشان را بارگذاری میکنند و از طریق همین سامانه معرفی نیروی کار به کمیته کارگری انجام میگیرد و تا آلان بیش از 3 هزار و هفتادو هشت نفر در سامانه جستجوی شغل ثبتنام کردند و 514 نفر هم از طریق همین سامانه مشغول بکار شدند.
وی بابیان اینکه بیش از 26 مرکز کاریابی در استان وجود دارد، افزود: بخشی از افراد جویای شغل از طریق مراکز کاریابی و مشاوره شغلی معرفی میشوند و از طریق این مراکز بهصورت داخلی تأمین نیروی کار برای کارفرما در سطح استان صورت میگیرد.
مولوی همچنین در پایان ادامه داد: 3 مرکز کاریابی خارجی در استان وجود دارد که برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور فعالیت میکنند و 17 مرکز مشاوره شغلی در سطح استان فعال میباشند.
انتهای پیام/1030ج