علیرضا جیلان در گفتگو با «
جهانبین نیوز»، اظهار کرد: در این استان گستره عظیمی از گردشگری وجود دارد، این درحالی است که جاذبههای گردشگری در بسیاری از استانهای بزرگی که گردشگرپذیر هستند در مرکز استان یا در محل تجمع شهرها قرار دارند.
وی تصریح کرد: در این استان گردشگران برای دیدن مکانهای دیدنی به ناچار باید پراکنده شوند چراکه این جاذبهها در کنار هم نیستند و این موضوع دسترسیها را دشوار میکند.
جیلان بیان داشت: تنها راهی که ما بتوانیم خدمات ویژهتری به گردشگران داشته باشیم و رفت و آمدها را کنترل کنیم، این است که مردم محلی پای کار بیایند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری اذعان داشت: ما به جای اینکه در مناطقی که بسیار دورافتاده هستند هتلی بسازیم که هیچگونه توجیه اقتصادی ندارد، خانههای قدیمی را مورد توجه قرار دادیم.
وی یادآور شد: در این روش خانههای قدیمی با همان شکل ظاهری سنتی توسط مردم تجهیز شدند و در کنار حفظ بافت سنتی برای اسکان مسافر مورد استفاده قرار میگیرد.
جیلان اضافه کرد: همتی عمومی در این استان به وجود آمده و تلاش مسئولان بر این است که بومگردیها تقویت شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری افزود: در سال ۱۴۰۰، ۲۰ بومگردی در این استان وجود داشت اما طی این مدت برای ۱۰۰ بومگردی موافقت اصولی صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه نهضتی با ایجاد بومگردیها یا خانههای قدیمی سنتی به راه افتاده است افزود: باید این بناها هم از نظر استحکام مورد تائید باشند و هم قابلیت ارائه خدمات در حد یک هتل چند ستاره را داشته باشند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه خانههای سنتی این امکان را به گردشگر میدهند که در محیط طبیعی و سنتی اقامت کنند و لمس هوای مطبوع و طبیعت بکر را داشته باشند ادامه داد: در حال ایجاد مکانهایی شبیه اردوگاه گردشگری در مناطق دور از جمعیت و در گسترههای طبیعت هستیم.
وی بیان داشت: این اردوگاههای گردشگری همان چادرهای سنتی هستند که هم محل پذیرش مهمان و هم برای اقامت مورد استفاده قرار میگیرد.
جیلان ادامه داد: در گذشته دو اردوگاه گردشگری در این استان فعال بود اما امروز حدود ۳۰ اردوگاه مجوز فعالیت دریافت کرده است، گفت: روش بومگردی که کالایی سبز و روش خدماترسانی مفید است و بدون آسیب به محیط زیست در حال ایجاد در استان است.
انتهای پیام/۱۰۲۶ ج