احمدرضا بسیج استاد دانشگاه در گفتوگو با
جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: 31 خرداد همزمان با سالگرد شهید چمران و براساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به نام روز بسیج اساتید نام گرفته است.
وی تصریح کرد: شهید چمران به این دلیل اهمیت دارد که هم جامع حکمت نظری است و هم جامع حکمت عملی.
بسیج بیان داشت: شهید چمران با درجه علمی بالایی که داشتند 10 سال از عمر خود را در لبنان گذراند، ایشان در میان مبارزان لبنان بودند و هستههای اولیه مقاومت را شکل دادند.
این استاد دانشگاه بیان داشت: دکتر چمران در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران وارد کشور و در سمت وزیر دفاع به خدمترسانی مشغول شد.
وی با اشاره به اینکه شهید چمران عنوان اولین نماینده مجلس را دارد افزود: ایشان خدمات بسیاری برای کشور انجام داد و خلوص نیت در تک تک کارهایش موج میزند.
بسیج یادآور شد: اما آنچه که اهمیت دارد این است که روح دکتر چمران به این متاعهای دنیایی قانع نبود و به دنبال پر کشیدن بود، ایشان بنیانگذار جنگهای چریکی بود و نهایتا مدال شهادت را بر گردن خود آویخت.
این استاد دانشگاه ادامه داد: شهید چمران به همه ما آموخت با هر درجه و سمتی دفاع از کشور اولویت است و جنگیدن در راه خدا را برگزید، خدا نیز ایشان را برای شهادت انتخاب کرد و این پاداش نیت خالص ایشان بود.
وی خاطرنشان کرد: برای اساتید این افتخار بزرگی است که شخصیت والایی هم از نظر اخلاقی و هم از نظر علمی چون شهید چمران الگوی آنها است و سالروز شهادتش بهعنوان روز بسیج اساتید نامگذاری شده است.
بسیج بیان داشت: شهید چمران همه صفاتی که قرآن برمیشمرد را دارد، گمشده امروز جامعه، انسانهایی چون شهید چمران هستند، این شهید در گوشه گوشه عمر خود پیگیر و پیجوی خداوند بوده است و ما در پیشگاه خدا باید شکر بگوییم که در دورهای زیست کردیم که این الگوها و ستونهای خیمه را دیدهایم.
انتهای پیام/1026ج