۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۱
کد مطلب : ۵۱۵۴۱
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری خبر داد

عضویت بیش از ۴۸۰۰۰ نفر در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در چهارمحال و بختیاری

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: از سال ۱۳۸۴ 48 هزار و 845 هزار نفر در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش قرار گرفتند که از این تعداد ۳۲ هزار و ۸۴۵ نفر مرد و حدود ۱۶ هزار نفر نیز زن هستند.
عضویت بیش از ۴۸۰۰۰ نفر در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در چهارمحال و بختیاری
به گزارش جهانبین نیوز؛ حسین تراکمه مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جامعه مورد هدف در این صندوق بسیار گسترده است.

وی تصریح کرد: این صندوق همچون صندوق‌های تامین اجتماعی و بازنشستگی زیرنظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت می‌کنند و براساس اصل ۲۹ قانون اساسی و از سال ۱۳۸۴ شروع به کار کرد.

تراکمه یکی از مهم‌ترین اهداف این صندوق را محرومیت‌زدایی دانست و بیان داشت: اینجا افراد با پرداخت حداقل حق بیمه و بهره‌مندی از کمک دوبرابری دولت در پرداخت‌ها از مزایایی چون بازنشستگی، از کار افتادگی، مستمری فوت و نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای بهرمند می‌شوند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری عضویت در این صندوق را با وجود شرایط سنی و سکونت‌گاهی امکان‌پذیر دانست و عنوان داشت: براساس شرط سنی فقط افراد با سن حداقل ۱۸ سال و حداکثر۵۰ سال امکان عضویت در این صندوق دارند.
 
وی ادامه داد: در گذشته افراد بالای ۵۰ سال نیز امکان عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را داشتند اما از سال ۱۳۹۶ سقف سنی برای عضویت تعیین شد.

تراکمه به شرط سکونت‌گاهی برای عضویت در صندوق اجتماعی بیمه کشاورزان، روستائیان و عشایر اشاره و بیان داشت: بر این اساس افرادی که در روستاها ساکن هستند وعشایر با هر شغلی می‌توانند تحت پوشش بیمه‌ای قرار بگیرند این درحالی است که ساکنین شهرهای با جمعیت زیر ۲۰ هزار نفر نیز با قوانین مشابهی به عضویت این بیمه در می‌آیند.
 
وی در ادامه گفت: کشاورزان غیرساکن در روستاها درقالب ۲۳۰ عنوان شغلی، رانندگان حمل و نقل بار و مسافر بین شهری و شاغلان حوزه صنایع دستی و هنرهای دستی نیز از دیگر گروه‌هایی هستند که می‌توانند از خدمات صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استفاده کنند.

تراکمه عنوان کرد: در شهرهای بزرگ که جمعیت بیش از ۲۰ هزار نفر وجود دارد، متقاضیان تحت عنوان کشاورز و یا قالی‌باف به عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر قرار می‌گیرند و این افراد باید تائیدیه سازمان جهاد کشاورزی ارائه کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری پرداخت مستمری از کار افتادگی یکی را از دیگر خدمات این صندوق بیمه‌ای عنوان کرد و اذعان داشت: این مستمری در دو حالت به فرد تعلق می‌گیرد یا زمانی که فرد دچار از کار افتادگی ناشی از کار باشد، در این صورت بدون در نظر گرفتن زمان پرداخت حق بیمه مستمری پرداخت خواهد شد و یا زمانی‌که فرد به دلیل بیماری دچار از کار افتادگی می‌شود که برای پرداخت مستمری به این افراد باید یک سال از زمان آغاز پرداخت حق بیمه گذشته باشد درخصوص پرداخت مستمری فوت به بازماندگان بیمه‌شده نیز قوانین مشابهی وجود دارد.

وی با اشاره به امکان نقل و انتقال سوابق بیمه‌ای میان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر و ۲۵ صندوق بازنشستگی فعال در کشور از جمله تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: این موضوع یکی از ویژگی‌های مثبت این صندوق به شمار می‌رود.

تراکمه یادآور شد: حق بیمه در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در هشت سطح تعریف شده است و از مبلغ ۶۰۰ هزار تومان آغاز می‌شود و به حداکثر یک میلیون و ۵۹۶ هزار تومان در سال می‌رسد که به صورت سالیانه یا در اقساط سه تا شش ماهه قابل پرداخت است همچنین دوبرابر از حق بیمه که بیمه‌شده پرداخت می‌کند توسط دولت پرداخت می‌شود و این موضوع نیز از دیگر مزایای این صندوق بیمه‌ای است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه از سال ۱۳۸۴ 48 هزار و 845 هزار نفر در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش قرار گرفتند گفت: از این تعداد ۳۲ هزار و ۸۴۵ نفر مرد و حدود ۱۶ هزار نفر نیز زن هستند.
 
وی بیان داشت: در این استان ۳ هزار و ۴۹ نفر مستمری‌بگیر وجود دارد که یک هزار و ۳۴۳ نفر آن‌ها مستمری بازنشستگی، ۳۰۰ نفر مستمری از کار افتادگی ویک هزار و ۴۰۶ نفر نیز مستمری فوت هستند همچنین ۳۰ کارگذار شامل ۱۸ مرد و ۱۲ زن در استان وجود دارد که در تمامی شهرستان‌ها کار خدمت‌رسانی به بیمه شدگان را انجام می‌دهند.

تراکمه یادآور شد: در سال ۱۴۰۱ قرارگاه کرامت با رمز مقدس علی بن موسی الرضا (ع) در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تشکیل شد که در این قرارگاه مقرر شد یک میلیون نفر در کشور تحت پوشش بیمه‌ای صندوق قرار بگیرند و از اين تعداد ۱۳ هزار نفر سهم چهارمحال و بختیاری است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در سال جاری مبلغ حق بیمه‌های این صندوق رشد ۴۰ تا ۶۰ درصدی داشت که همین موضوع موجب شده حقوق‌های پرداختی نیز افزایش ۴۰ تا ۶۰ درصدی داشته باشد.

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

چهارشنبه ۹ شهريور ۱۴۰۱

ساعت:

۱۸:۲۱:۴۴

31 Aug 2022