به گزارش
جهانبین نیوز؛ محمدرضا بیاتی رئیس شورای اسلامی شهرکرد در دیدار نوروزی با نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به صحبتهای اخیر ایشان درخصوص شورای شهر اظهارداشت: اعضای شورای اسلامی شهرکرد طبق قانون به عدم سکونت شهردار قبلی رأی مثبت دادند و کمیته تطبیق نیز این مصوبه را پذیرفت.
وی افزود: شورای اسلامی شهرکرد درخصوص اجرای قانون نخواست فرصت سوزی و یا بزرگ نمایی کند بنابراین در اسرع وقت نسبت به اجرای قانونی که توسط نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده بود، اقدام کردیم.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه اعضای شورا هیچ سوء نیتی در انتخاب شهردار و یا عزل شهردار ندارند، ادامه داد: معرفی سرپرست شهرداری آرامش را به شهرداری باز گرداند و نیروهای شهرداری در شب عید برای شهر تمام تلاش خود را به کار گرفتند.
بیاتی با بیان اینکه تاکنون هیچ گزینهای برای شهرداری نداشته و نداریم، خاطرنشان کرد: بعد از تعطیلات نوروزی گزینهها معرفی و سوابق آنها بررسی و در تلاش هستیم تا پایان فروردین ماه شهردار انتخاب و معرفی شود.
وی با بیان اینکه شهرداری یک نهاد درآمد ـ هزینهای است و شهر باید بالغبر 210 هزار نفر جمعیت و سلایق مختلف اداره شود، گفت: تلاش شده تمام سلایق در شهر دیده شود و با حداقل امکانات خدمات به مردم ارائه گردد.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه هیچ اداره شهرستانی در ناحیه غرب حضور ندارد بنابراین تا زمانی که ادارهای در این ناحیه مستقر نشود نگاهها روستایی خواهد بود، بیان کرد: 19 میلیارد تومان اعتبارات بازآفرینی در تهران مانده و هیچ طرحی از استان برای جذب این اعتبار ارائه نشده است.
یوسف صادقی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه بیان کرد: در اوضاع کنونی جامعه بسیاری از مسائل را نمیتواند به درستی از یکدیگر تفکیک کرد اما مجموعه مدیریت شهری تلاش کرده در جهت همافزایی و مصلحت مردم بسیاری از مسائل و مشکلات را پیگیری و رفع کند.
وی گفت: متاسفانه در شهرکرد تفریحی، گردشگری و یا تاریخی وجود ندارد که مسافران مراجعه کنند بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود که در سال جدید مسئولان برای ایجاد مکانهای گردشگری در شهرکرد تلاش کنند.
ماشاءالله ایزدی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه خاطرنشان کرد: نماینده مردم در شهرستانهای شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی برای دفاع از آب استان تلاش کرد اما متاسفانه لابیگریهایی که وجود دارد اجازه رفع مشکلات آبی را به صورت کامل نداده است.
ایزدی ادامه داد: شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد به جایگاه واقعی خود نرسیده است بنابراین برای رونق و توسعه صنایع دستی باید یک چتر حمایتی از سوی مسئولان ارشد استان وجود داشته باشد و بازارچه صنایع دستی در میدان امامزادگان دوخاتون(س) راهاندازی شود.
وی با اشاره به مشکلات ترافیکی شهر گفت: اجرای ادامه کمربندی 15 خرداد نیازمند همکاری تمامی دستگاههای متولی و حمایت نماینده مردم در مجلس است تا بتوان بخشی از بار ترافیکی شهر را کاهش دهیم.
عضو شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه مردم منظریه از وجود مشکلات خسته شدهاند، افزود: در سال جدید باید تصمیمی مبنیبر رفع مشکلات منظریه به صورت قطعی گرفته شود، همچنین استراحتگاهی در مجاورت بیمارستان کاشانی پیشبینی گردد تا مردم که از روستا و شهرهای دور مراجعه میکنند، بتوانند در این محل مستقر و استراحت کنند.
وی از نماینده مردم شهرستانهای شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی خواست در سفر رئیس جمهور به استان به عنوان زبان گویای مردم و شورای شهر باشند و مطالبات درخصوص توسعه زیرساختهای شهری را اعلام کنند.
ایجاد فرهنگسرای شهرداری و پیگیری فناوران دو از دیگر درخواستهای ایشان از نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بود.
فاطمه بیگی عضو شورای اسلامی در ادامه جلسه بیان کرد: اعضای شورای اسلامی نگران فردای خودشان نیستند بلکه نگران آیندگان هستند و تلاش میکنند تا با کمک سایر مسئولان مشکلات مردم را پیگیری و رفع کنند در همین راستا تلاش نیروهای حقوقی خوشبختانه به ثمر رسیده و تعدادی از املاک از دست رفته به شهرداری باز میگردد.
وی گفت: اجرای طرح مسکن ملی یک اقدام مثبت است اما باید گسترش شهر و ایجاد زیر ساختها را در نظر بگیریم و برای ارائه خدمات به شهروندان برنامهریزی لازم صورت پذیرد.
بیگی ادامه داد: با گسترش شهر و افزایش جمعیت در شهر نیازمند یک شهردار توانمند هستیم و باید شهردار بتواند خدمات مطلوب به مردم ارائه دهد.