کیوانی سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان بروجن گفت:کشاورزان بروجنی ۶۰ درصد سیب زمینی چهارمحال و بختیاری را تولید کردند.
به گزارش جهانبین نیوز ؛ کیوانی سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان بروجن گفت: ۶۰ درصد سیبزمینی استان در ارقام مختلف توسط کشاورزان شهرستان بروجن تولید و روانه بازار میشود.
وی افزود: هم اکنون روزانه ۳۵۰ تُن سیبزمینی در سردخانههای شهرستان بروجن دستهبندی و به استانهای کشور ارسال میشود.
کیوانی تصریح کرد: شهرستان بروجن با دارا بودن ۹ سردخانه بزرگ دو مداره، بیشترین ظرفیت نگهداری موادغذایی و محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و این ظرفیت تا پایان سال ۱۴۰۱ به بیش از ۱۷۰ هزار تُن خواهد رسید.