۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۸ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
کد مطلب : ۴۷۹۳۵
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان:

سرمازدگی زردآلوی تولیدی در سامان را ۴۰ درصد کاهش داد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان گفت: بنابر پیش‌بینی‌ها قرار بود ۹۷۰ تن محصول زردآلو تولید شود، اما متاسفانه با توجه به سرمازدگی بهاره و عدم تلقیح درختان، به ۴۰ درصد محصولات شهرستان خسارت وارد شده و عملکرد شهرستان به ۵۰۰ تن کاهش یافت.
سرمازدگی زردآلوی تولیدی در سامان را ۴۰ درصد کاهش داد
به گزارش جهانبین نیوز؛ یزدان احمدزاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سامان اظهار کرد: محصول زردآلوی شهرستان سامان امسال با وجود کاهش ۴۰ درصدی این محصول به دلیل سرمازدگی، حدود ۵۰۰ تن زردآلو در حال برداشت است.

وی با بیان اینکه محصول زردآلوی شهرستان سامان از ارقام ملایری، آصفی، کتانی، شکم پاره،جهانگیری و تخم گردی بوده،  تصریح کرد: سطح زیر کشت زردآلو در سامان ۱۷۲ هکتار است.

احمدزاده گفت: بنابر پیش‌بینی‌ها قرار بود ۹۷۰ تن محصول زردآلو تولید شود، اما متاسفانه با توجه به سرمازدگی بهاره و عدم تلقیح درختان، به ۴۰ درصد محصولات شهرستان خسارت وارد شده و عملکرد شهرستان به ۵۰۰ تن کاهش یافت.

وی اظهار کرد: تولید زردآلو به دلیل سرمازدگی باغات در ایام عید نتوانست مسیر خوبی را طی کند و هم‌اکنون ما با کاهش تولید زردآلو مواجه هستیم و عرضه آن بسیار کاهش یافته است، همین مسئله از دلایل گران بودن این میوه است هر چند هزینه‌های جانبی از جمله هزینه‌ بار، کارگر، بسته‌بندی و... تاثیر بسیار زیادی در قیمت تمام شده میوه‌ها دارد.

انتهای پیام/۱۰۲۶ج 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳

ساعت:

۲۲:۵۰:۱۸

4 Nov 2024