نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: رابطه، آفت انتصابات و جذب نیروها در بخشهای مختلف است تاکید کرد: تلاش کردم به عنوان نماینده این روال را از بین ببرم.
به گزارش جهانبین نیوز؛ احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پاسخگویی در برابر اصحاب رسانه وظیفه همه مسئولان است.
وی با بیان اینکه اگر میخواهیم استان چهارمحال و بختیاری توسعه یابد همگی باید کمک کنیم افزود: مادامی که نگاههای قومی و قبیلهای، تعارضات بین شهرستان ها و... وجود داشته باشد همین محدودیتها را در استان شاهد خواهیم بود.
راستینه با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیان داشت: وظیفه این واحد حل مسائل تولید در بخش خصوصی با همراهی دولت است، مدیران تصمیم گیر باید در اتاق بازرگانی حضور داشته و نظرات آنها دخیل باشد، اینکه اتاق بازرگانی در یک شهرستان ایجاد و مدیر تصمیمگیری در آن وجود نداشته باشد چه سودی دارد؟
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در طول هشت ماه عمر مجلس سیاستی که دنبال شد این بود که ثبات مدیریت بر هم زده نشود و با همکاری با دولت مشکلات مردم رفع شود یادآور شد: در این استان نیز تلاش شد در کنار استاندار از مجموعه مدیریت حمایت شود، اما هر جایی فسادی از مدیری با سند و مدرک گزارش شود تحمل نخواهیم کرد و با مدیر مربوطه برخورد قطعی خواهد شد.
وی با بیان اینکه رابطه، آفت انتصابات و جذب نیروها در بخشهای مختلف است تاکید کرد: تلاش کردم به عنوان نماینده این روال را از بین ببرم و مدیران استان نیز مراقب باشند رفتاری که منجر به آسیب به نظام جمهوری اسلامی ایران شود را از خود بروز ندهند.
راستینه به صنعت خودروسازی در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: انتظاری که از خودروسازان وجود دارد این است که با به کارگیری همه ظرفیت ها در جهت بهبود کیفیت خودروها گام بردارند، اما برخی از شبکه ها در این بین وجود دارند که اجازه این کار را نمی دهند لذا مجلس درصدد آن است که خودروسازان را ترغیب به تمکین از قوانین و تولید خودروی باکیفیت کند یا در غیراین صورت تصمیمات دیگری اتخاذ خواهد شد.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با باین اینکه در مسئله آب یک پیام و منطق روشن از استان به کشور مخابره شد، آن هم اینکه استانی که 11 درصد منابع آب کشور را در اختیار دارد باید آب موردنیاز کشاورزی، صنعت و شرب آن تامین شود، آب مورد نیاز استان تامین درصورت وجود آب مازاد و با رعایت همه دستورالعملها ازجمله موارد زیست محیطی انتقال داده شود.
وی بیان داشت: نمی توان محیط زیست یک منطقه و استان را نابود کرد تا فلات مرکزی ایران آباد شود، رئیس سازمان محیط زیست کشور با قطعیت اعلام داشته تونل بهشت آباد مجوز زیست محیطی ندارد و من تحت فشار هیچ مجوزی صادر نمی کنم.
راستینه گفت: مسئله آب استان به قوه قضائیه، قوه مقننه و سایر دستگاهها و سازمان های مربوطه انتقال داده شده است، طرح های کشاورزی در چهارمحال و بختیاری متوقف شده اند و اصرار دارند که آب را انتقال دهند، نمی شود همه کشور منطق این استان را قبول کنند بعد یک شبکه لابیگر آن را زیر سوال ببرد.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بحث انتقال آب بن-بروجن مشکل اعتباری وجود ندارد، تنها مسئله آبگیر آن است که استان های چهارمحال و بختیاری و اصفهان مکلف به تامین امنیت آن شده اند.
وی با اشاره به اینکه توسعه در چهارمحال و بختیاری متوازن نیست، توسعه در سه شهرستان شهرکرد، بن و سامان نیز متوازن نیست اضافه کرد: به دنبال اصلاح این رویه جهت ارتقاء همه شهرستانها هستیم.
راستینه یادآور شد: پذیرفتنی نیست فردی در دستگاهی مدیر باشد، همچنین سیاستگذاری هم انجام دهد و در بخش خصوصی هم سهام دار باشد، اگر قرار است مدیری سهام داری کند باید از مدیریت استعفا دهد، این مورد در این استان نیز دیده شده که برای مدیران اخطاریه صادر شده است.
وی به بحث سرمایه گذاری در چهارمحال و بختیاری اشاره و خاطرنشان کرد: برای توسعه این بخش نیازمند زیرساخت هایی هستیم که خوشبختانه چند مورد آن در ماه های اخیر در حال رفع است، اولین بحث آب است، اگر آب نباشد طرح توسعه کشاورزی و دامپروری را نیزنمی توان اجرا کرد، لذا با جدیت به دنبال اجرای طرح بن-بروجن هستیم.
راستینه دومین مورد در زمینه سرمایهگذاری را بحث راه آهن عنوان و ادامه داد: طی هشت ماه اخیر 450 میلیارد تومان اعتبار برای راه آهن این استان پیش بینی شده است، درحال حاضر 92 کیلومتر پروژه فعال است و 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، همچنین در لایحه بودجه سال آینده نیز 200 میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه اعتبار پیش بینی شده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: با تعدادی سرمایه گذار برای ورود به استان مذاکرات جدی صورت گرفته است، یکی از طرحهای مورد نظر مزرعه خورشیدی یانچشمه است و قرارداد این طرح به صورت تضمینی با وزارت نیرو منعقد و سرمایه گذار مشخص شده است، با اجرای این طرح 36 مگاوات برق در استان تولید خواهد شد.
وی طرح دیگر سرمایه گذاری را مجتمع دامپروری با اعتباری بالغ بر 500 میلیارد تومان عنوان کرد و بیان داشت: قرارداد این طرح نیز با بنیاد مستضعفان بسته شده، به دنبال تجهیز کارگاه و آغاز به کار پروژه هستیم.
راستینه با اشاره به انعقاد تفاهم نامه بزرگ ترین پروژه تولید مالت و صنایع وابسته به آن در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: همچنین در طرح توسعه فولاد تاراز که پیگیری های آن صورت گرفته انتظار این است علاوه بر 300 نفر اشتغال موجود برای 300 نفر دیگر نیز اشتغالزایی صورت گیرد.