۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۴
کد مطلب : ۴۴۷۳۲
مدیر کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری:

لزوم تأمین امکانات اطفای حریق در چهارمحال و بختیاری

مدیر کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: امکانات اطفای حریق در چهارمحال و بختیاری متناسب با ارزش اقتصادی زیست محیطی عرصه ها
لزوم تأمین امکانات اطفای حریق در چهارمحال و بختیاری
به گزارش جهانبین نیوز ، شهرام احمدی مدیر کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری اظهار کرد : در مجموع حدود 11 و 63 صدم درصد از مساحت استان در قالب مناطق چهارگانه تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.

 وی افزود: 38 درصد از مساحت این مناطق به عنوان 10 درصد عرصه های جنگلی استان توسط این اداره کل حفاظت می‌شود. 

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد: علی‌رغم خشکسالی و مخاطرات فراوان، با همراهی مردم و اقدامات صورت گرفته شده، در هفت سال گذشته سطح آتش‌سوزی در مناطق تحت مدیریت استان کاهش بسیار چشمگیری داشته است. وی تصریح کرد: از مجموع مساحت هفت ساله درگیر آتش سوزی در مناطق، 29 درصد حریق‌ها در مناطق جنگلی و 71 درصد در عرصه‌های مرتعی رخ داده است. 


این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بیش از ۹۰ درصد آتش‌سوزی‌ها ناشی از غفلت و سهل‌انگاری عوامل انسانی است، با فرهنگسازی و آموزش می‌توان نقش بسزایی در پیشگیری از وقوع آتش‌سوزی در جنگلها و مراتع ایفا کرد.

شهرام احمدی با اشاره به کمبود امکانات و تجهیزات در راستای حراست از عرصه‌های طبیعی و حفاظت شده استان، تصریح کرد: نیاز است اعتبارات بیشتری برای تامین این امکانات و تجهیزات به منظور حراست از مناطق حفاظت شده استان تخصیص یابد. 

وی گفت: کاهش آتش سوزی در تالاب گندمان ناشی از انجام اقدامات حفاظت محیط زیست در احیای آن بوده است. 

احمدی تصریح کرد: عدم مدیریت پسماندهایی که در طبیعت رها می‌شوند، بسیاری اوقات موجب آتش‌سوزی می‌شود، البته با توجه به محدودیتهای توپوگرافی استان، دهیاران و شهرداران نیز مشکلاتی در تعیین محل دفن پسماند دارند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری ادامه داد: رقابت در بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی نیز می‌تواند زمینه را برای تخلفات زیست‌محیطی ایجاد کند که بیشتر در اثر سهل انگاری‌ها صورت می‌گیرد و موجب آسیب به تنوع زیستی و حیات وحش می‌شوند.

وی گفت: وقتی عرصه‌های طبیعی از بین بروند موجب ایجاد گرد و غبار می‌شوند و آلودگی هوا بر سلامتی انسان تأثیر خواهد گذاشت و همچنین به هم خوردن پایداری خاک و وقوع سیلاب‌های مهیب، از بین رفتن گردشگری منطقه و تحمیل هزینه‌های بالا برای احیا از عواقب این امر است.

انتهای پیام/1020ج

 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳

ساعت:

۲۱:۵۴:۰۹

24 Dec 2024