به گزارش جهانبین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان محسن ضیایی گفت: هم اكنون آرد تولیدی كارخانه های آرد استان با اسید فولیك و آهن غنی سازی شده است.
وی افزود: از این پس غنی بودن آرد خبازی ها توسط مراكز بهداشتی استان كنترل می شود .
ضیایی افزود: با توجه به اینكه آرد برخی از نانوایی های استان از دیگر استان ها تامین می شود این گونه نانوایی ها باید از غنی بودن آرد مصرفی مطمئن شوند .
ضیایی مقابله با فقر آهن در استان را از اهداف غنی سازی آرد نانوایی ها عنوان كرد .متوسط سرانه مصرف ماهانه آرد در چهارمحال و بختیاری هفت كیلوگرم برای هر فرد است.