به گزارش جهانبین نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان محسن ضیایی گفت: هم اكنون آرد تولیدی كارخانه های آرد استان با اسید فولیك و آهن غنی سازی شده است. وی افزود: از این پس غنی بودن آرد خبازی ها توسط مراكز بهداشتی استان كنترل می شود . ضیایی افزود: با توجه به اینكه آرد برخی از نانوایی های استان از دیگر استان ها تامین می شود این گونه نانوایی ها باید از غنی بودن آرد مصرفی مطمئن شوند . ضیایی مقابله با فقر آهن در استان را از اهداف غنی سازی آرد نانوایی ها عنوان كرد .متوسط سرانه مصرف ماهانه آرد در چهارمحال و بختیاری هفت كیلوگرم برای هر فرد است.