به گزارش
جهانبین نیوز؛ حجتالاسلام و المسلمين يدالله رحماني، مدير حوزه علميه خواهران چهارمحال و بختياري، در گفتوگو با
مشکات برين؛ اظهار کرد: صدور مجوز مدرسه علميه فاطمه الزهرا (س) شهر بن در سال ۹۴ صورت گرفت.
وي با بيان اينکه مجوز فعاليت آزمايشي اين مدرسه علميه دو ساله است ادامه داد: با پايان سال تحصيلي پيشرو، اين مجوز در صورت فراهم بودن شرايط لازم، قطعي و به صورت دائم ميشود.
رحماني افزود: به حمدالله در شهرستان بن براي راهاندازي دوران آزمايشي مدرسه علميه فاطمه الزهرا(س) با مشکل ساختمان مواجه نبودهايم و ساختمان فعلي جوابگوي نيازهاي مدرسه است.
وي مهمترين مورد براي صدور مجوز دائمي مدارس را واگذاري زمين براي احداث ساختمان آنها است دانست و عنوان داشت: اگر در دوران آزمايشي مدارس، زمين قطعي براي احداث ساختمان در اختيار شوراي گسترش حوزههاي علميه قرار گيرد، بلافاصله براي احداث ساختمان آموزشي اقدام شده و زمينه رسمي شدن مدارس به خودي خود فراهم ميشود.
مدير حوزه علميه خواهران چهارمحال و بختياري اضافه کرد: حفظ سهميه جذب طلاب جديدالورود نيز در دوران آزمايش و پس از آن از ضرورتها بوده و بسيار حائز اهميت است.
رحماني حداقل طلاب مورد نياز براي مدارس مستقل مراکز شهرستاني براي تشکيل هر کلاس را ۱۵ نفر عنوان و يادآور شد: اين موضوع مهمي است که بايد مورد توجه متوليان و مسئولان مدارس قرار گيرد.
وي با بيان اينکه کيفيسازي فعاليتها در اولويت برنامههاي حوزههاي علميه خواهران قرار دارد، تاکيد کرد: کميت نيز موضوع مهمي است که بايد به آن توجه شود اما اين موضوع که رويکرد ما بر اين است که کيفيت را افزايش دهيم نيز غيرقابل انکار است.
مدير حوزه علميه خواهران چهارمحال و بختياري يکي از مهمترين نتايج کيفيسازي حوزههاي علميه خواهران را تربيت خواهراني دانست که در نهايت هم همسراني خوب براي شوهرانشان خواهند بود، هم مادراني نمونه و هم مبلغاني ايدهآل و مفيد براي جامعه و اين يک اصل مهم و اساسي است و به عنوان يکي از اهداف مهم حوزه علميه خواهران مطرح ميشود.
وي نورم کشوري براي هر يکصد نفر خانم را يک طلبه زن است بيان و اضافه کرد: در چهارمحال و بختياري به ازاي هر ۲۵۰ نفر خانم، يک طلبه خواهر وجود دارد و انشالله با برنامهريزيهاي بهعمل آمده در سالهاي آينده در اين زمينه رشد چشمگير خواهيم داشت.
انتهای پیام/1026ج